IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @541
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

RIBANA trade - plastové okná

Kvalita v oblasti výplní otvorov. Žalúzie, rolety, sieťky, garážové brány. www.ribanatrade.sk

Otestovaná metóda chudnutia

Overená metóda pre zdravé, rýchle a trvalé schudnutie. www.news2channel.net

Absolvovali ste chemoterapiu?

DetoxiPan zmierni jej bočné účinnky a očistí Váš organizmus. 100% BIO www.detoxipan.sk

Domáca strava pre bábätká

Zostavte vlastný, zdravý, detský jedálniček. Poradíme Vám ako na to. Nivea.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Nejde maximalizovat okno jedneho programu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.03.2007

PríspevokZaslal: St 30.07.08 18:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, stala sa mi taka jedna zaujimava vec, na ktoru neviem prist. ESET Smart Security ked chcem otvorit okno tak mi ho neotvori iba minimalizuje, preinstaloval som, aj registre som vycistil, aj docasne subory stare eset som odstranil a na novo som nainstaloval, ale stale to robi, ale iba tento program. Je to zaujimave ale neviem na to prist prave co to sposobuje. diky za pomoc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
mikimr
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.03.2008

PríspevokZaslal: Št 31.07.08 14:49Odpovedať s citátomNávrat hore

skus ho odinstalovat vymazat vsetky subory plus vyhladat v pc a co najde zmaz tiez par programov mi takto blblo nasiel neake veci s nich vo windows v adresary system32 plus par ich bolo v Documents and Settings potom az cisti registre
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Axwell
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 31.07.08 16:33Odpovedať s citátomNávrat hore

je zaujimave, ze to robi aj jeden dalsi program, ktory som chcel spustit, ktora nepotrebuje ani instalaciu, aj tak casom preinstalujem system.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
mikimr
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 19.03.2008

PríspevokZaslal: Št 31.07.08 17:47Odpovedať s citátomNávrat hore

skus ich dat vyhladat a zmazat
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 31.07.08 19:24Odpovedať s citátomNávrat hore

ja som mal podobny problem ale s NHL 08, hral som sa s ATT, odinstaloval som to, a ked som chcel zapnut NHL, vsetko nabehlo, ale ked som dosiel do menu, nic, len pozadie a menu nikde... nepomohol reinstal hry, hladal som aj v registroch, musel som preinstalovat win... ale to tiez nie je obcas na skodu, aspon to zrychly system, osobne tak raz za 3 mesiace vymenim windows

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 31.07.08 19:37Odpovedať s citátomNávrat hore

tak ja mam windows cisty a nedavno preinstalovany na cisto s najnovsimi sp3 a vsetky aktualizacie k tomu, zabezpeceny pc s eset smart security.
Zaslať odpoveď