IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @540
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Lepšie vzťahy so zákazníkmi

väčšiu kontrolu nad firemnými procesmi získate so softvérom Sunsoft.CRM crm.sunsoft.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Smartfóny za najlepšiu cenu

Využi najširšiu ponuku k paušálom Podľa seba Naj od Telekomu už od 1€ ! telekom.sk

Kreditka s 0% úrokom

Navyše získate spať 1% z každej platby! Vybavíte jednoducho online a zadarmo. Karta.Cetelem.sk

Najzábavnejšia televízia Magio

S vyspelými funkciami môže byť vaša len za 0,33€/deň a prvých 100 dní neplatíte. Telekom.sk

Nejde GD

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 1:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim,
na servery by som mal mat nainstalovane GD, ale zda sa mi, ze nejde....
GD_info hadze:
kód:
Array ( [GD Version] => bundled (2.0.34 compatible) [FreeType Support] => 1 [FreeType Linkage] => with freetype [T1Lib Support] => 1 [GIF Read Support] => 1 [GIF Create Support] => 1 [JPG Support] => 1 [PNG Support] => 1 [WBMP Support] => 1 [XPM Support] => [XBM Support] => 1 [JIS-mapped Japanese Font Support] => )

malo by to byt spojazdnene??
robil som si vlastne kody, ale neslo to, tak si vravim, ze neco robim zle..
stiahnem kody origo ku knizke co mam z wrox.com a dam tie na server (samozrejem upravy s pripojovanim a podobne)

ale nic to nerobi..ani chybu nehodi.. len mi to hodi bielu obrazovku...

moze byt problem s tym GD ??

nemate nejaky jednoduchy script pre GD ? som v tom laik, a v tej knizke je toho hromada, ale ked nieco vytrhnem z kontextu, bojim sa, ze to zle nakodujem a chyba bude u mna, ne v GD

diki
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
mondzo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.02.2007

PríspevokZaslal: Po 18.02.08 13:27Odpovedať s citátomNávrat hore

vsak skopiruj na server a daj si vypisat phpinfo(); a ked ti tam svieti GD support alebo nieco podobne, tak GD kniznica je instalnuta (cize v tomto pripade bude chyba len v skriptoch). Ak GD nemas, tak ho tam dohod, alebo kontaktuj tvoj hosting.

Ale podla toho co ti hadze GD_info tak GD podporu by si mal mat instalnutu a chyba bude niekde inde. Skus si jednoduchy skript na vytvorenie obrazku napr. a uvidis.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Po 18.02.08 16:29Odpovedať s citátomNávrat hore

no uz som to rozchodil...
problem bol v tom, ze na serveri su vypnute chyby, preto to nic nepisalo...

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zaslať odpoveď