IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @537
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Viac ako elektronická cigareta

INNOKIN AIO TANK, Štýl a luxus v púzdre Multifunkčná a nadčasová e-cigareta www.elcigshop.sk

Absolvovali ste chemoterapiu?

DetoxiPan GOLD zmierni jej bočné účinnky Testovaný a patentovaný japonský produkt www.detoxipan.sk

Schudla som 15kg za 4 týždne

Uspela som! Schudla som bez diét a cvičenia. Prečítajte si viacej tu www.janinblog.com

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Nejaký Benchmark

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
ac.milan
Administrátor
Administrátor

Založený: 17.04.2008
Vek: 25

PríspevokZaslal: Pi 18.04.08 17:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahoj. Prosim poradte mi pre Ubuntu 7.10 x86 nejaky benchmark, kde najdem, na grafiku alebo cpu,pamat,hdd,hocico...lebo potrebujem na bakalarsku pracu a za boha neviem nikde nic najst diky vam moc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
socket
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.09.2007

PríspevokZaslal: Pi 18.04.08 18:29Odpovedať s citátomNávrat hore

pod pojmom benchmark myslis program na testovanie vykonu HW ? ak myslis program na zisteie HW tak ti odporucam lshw.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
ac.milan
Administrátor
Administrátor

Založený: 17.04.2008
Vek: 25

PríspevokZaslal: So 19.04.08 10:39Odpovedať s citátomNávrat hore

socket napísal:
pod pojmom benchmark myslis program na testovanie vykonu HW ? ak myslis program na zisteie HW tak ti odporucam lshw.

Hej myslim testovanie HW,ale skor nejaky spustitelny jednoduchy program do Linuxu,nieco ako 3DMark alebo PCMark do Win.najde sa nieco take? lebo v lshw sa moc nevyznam
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď