|
 | | |
| Autor | Správa |
Hoomerr
 Užívateľ
 Založený: 29.08.2007 Príspevky: 120
 | Zaslal: Po 07.04.08 22:49 |   |
Ahojte,
vcera som si kupil novu opticku USB mys (Trust MI-2950R) a mam uplne opacny problem ako co som cital na viacerych forach, a to:
- pri vypnutom stave PC mys nesvieti - to je OK
- zapnem PC mys sa rozsvieti - OK
- zacne nacitavat windows (logo windowsu s progress barom) mys stale svieti - OK
- AVSAK akonahle donacitava Windows a tesne pred prihlasenim uzivatela mys preblikne a zhasne.. a uz sa nerozsvieti...
jedina moznost je (uz pri nabehnutom windowse) mys vytiahnut a znovu pripojit do USB portu, potom uz funguje, ale takto moznost je dost neprakticka, preboze USB port mam vzadu na PC pod stolom...
Neviete niekto cim to moze byt?? |
_________________ -xx- | |
  |
 |
Hoomerr
 Užívateľ
 Založený: 29.08.2007 Príspevky: 120
 | Zaslal: St 09.04.08 17:57 |   |
No, tak som to nakoniec vyriesil...
A ako?? Isiel som dat tu mys reklamovat, dali mi druhu (presne rovnaku) a ta uz funguje normalne  |
_________________ -xx- | |
  |
 |
Michal
 Užívateľ
 Založený: 08.04.2008 Príspevky: 25
 | Zaslal: St 09.04.08 18:13 |   |
Presne tak si to mal riesit  |
| |
  |
 |
tonop
 Užívateľ
 Založený: 09.03.2007 Príspevky: 13
 | Zaslal: St 18.02.09 22:35 |   |
presne ten typ mam aj ja. aj ten isty problem ale neda sa to inac riesit?? ja som stratil doklad o kupe  |
| |
  |
 |
Roberbo
 Skúsený užívateľ
 Založený: 10.07.2007 Príspevky: 1060 Bydlisko: Bratislava
 |
| Hoomerr napísal: | No, tak som to nakoniec vyriesil...
A ako?? Isiel som dat tu mys reklamovat, dali mi druhu (presne rovnaku) a ta uz funguje normalne  |
..ano ..a tento isty problem sa v spojitosti s inym chipsestom zakladnej dosky, (a pritom ta ista mys) ...a nemusi sa problem vobec prejavit, a normalne funguje ..v inej zakladnej doske.. Hmm..stava sa..
..mam tu u seba jednu taku mys., ktora funguje zahadne .. len na niektorych pc..ostala tu u mna "s nalepkou" ,ako vzorka  |
_________________ Nebo je modre, voda je mokra... | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |