IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @529
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Súťaž s Garníčkami

Vyskúšajte nové šampóny pre deti a hrajte s Garníčkami o skvelé ceny. www.garnickovia.sk

Intenzívne zoštíhlenie

Chudnite pohodlne a účinne. Jedinečná technológia ktorá funguje. www.inalinia.sk

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

PZP Genertel online

Teraz o 5% lacnejšie ako kdekoľvek! Garantovaná najnižšia cena PZP do 31.5.! www.genertel.sk

Nefunguje myš

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
crysis10
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.01.2010

PríspevokZaslal: Po 14.03.11 19:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte,
prednedávnom mi padol Win7 a tak som ho preinštaloval pomocou opravného DVD ktoré som vytvoril pri prvom použití PC. Všetko išlo v poriadku až raz ráno som zapol môj notebook Toshiba Satellite L505-111 a myš proste nešla. Vyskočila tabuľka s a v nej bolo napísané niečo v takomto zmysle: "Zariadenie nebolo rozpoznané" a hneď zatým vyskočila ďalšia v ktorej bolo: "Softvér ovládača nebol úspešne nainštalovaný". Myška je značky Logitech. Typ: M505. Neviem či je to presne tá moja ale všetko sedí štýl, nápisy, tvar len farbu mám viac do strieborna. Neviete čím to môže byť? Viete túto už mám dlho a som na ňu zvyknutý pri všetkých hrách a veru sa mi nechce zvykať na novú a pritom ani niesom tak bohatý aby som vyhodil 30€ len tak
Vopred ďakujem za pomoc

EDIT//Zisteny presny typ mysky: M505
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
tiktak1953
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.12.2010

PríspevokZaslal: Ut 15.03.11 8:25Odpovedať s citátomNávrat hore

ahoj,pozri dobre baterky aj kontakty.asi treba ju aj restart,ked nemas kde ju vyskusat stiahni znovu ovladac k mysi tu je link ,ak uz neodisla(vsetko je mozne) tak to pomoze,cav
http://www.logitech.com/en-us/support-downloads
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď