IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @528
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

iServices, inteligentné služby

Hľadáte komplexnosť a kvalitné služby pri správe vášho IT ? www.iservices.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

10 uletených spální.

Túžite po večernom úniku zo stereotypu? Máme pre vás niečo - prinášame vám 10 mojdom.zoznam.sk

Nefunguje mi zvuk :/

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
unchart
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2011

PríspevokZaslal: St 28.09.11 11:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám takýto problém, po zasadení Zdroja Fortron ATX-400PNR, 400W, PFC,GeForce GTS 450 1g DDR3 do Zákl. dosky Gigabyte GA-M61PME-S2..a následne preinštalovanému DIrectx 9 na 11, mi prestal ísť Zvuk...problem pretrvaval aj po nainštalovaní najnovšieho realtek Driveru ...Zvuková karta Integrovaná viz. Zákl doska..Niesom si istý či s tým má niečo spoločné "nVIDIA nForce 6100-400/405/420/430 (MCP61) - High Definition Audio Controller PCI" ...mám to v evereste pri Multimediách...tak tento problem pretrvaval aj po inštalovaní realtek Driveru...a aj po dlhšie plánovanému reinštalu WIN 7 ..mi ten Zvuk nešiel...síce sa mi Ukazatel na hlasitost zvuku pohybuje ak zapnem njaké Video...
Nemám šajnu kde može byt problém
Ďakujem vopred
po aktualizacii komplet všetkých ovládačov problem pretrváva
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: St 28.09.11 15:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Ako si preinstalovaval DX9 na DX11? Windows 7 uz DX11 obsahuje teda neviem co za haraburdu si nainstaloval.
Windows ukazuje, ze zvuk by mal ist (pohybom stlpca na pridavani zvuku)?

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
unchart
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 28.09.11 19:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Asi som ten dx11 len nahradil to nieje podstatné nešiel nai predtým ani potom
ano Windows to ukazuje, na zadnom panely mi zvuk nejde..a na prednom áno..ale v realtek sa mi zadný panel zobrazuje a mám tam vyznačené že v nom reproduktory zasunuté sú.

// pridané po 13 minútach od posledného príspevku

unchart napísal:
Asi som ten dx11 len nahradil to nieje podstatné nešiel nai predtým ani potom
ano Windows to ukazuje, na zadnom panely mi zvuk nejde..a na prednom áno..ale v realtek sa mi zadný panel zobrazuje a mám tam vyznačené že v nom reproduktory zasunuté sú.

..s predným panelom niečo mám a tak to neprichadza do uvahy, preto sa to buď njak dá spraviť alebo je nutné kupovať zvukovu kartu ?
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: St 28.09.11 19:33Odpovedať s citátomNávrat hore

No ak predny panel ide tak zvukovka na doske pokazena nebude. Malo by tam byt viacej vystupov, okrem stereo (zeleneho) tam budu aj ine farby tak to skus zapojit inam ci z toho pojde nejaky zvuk (tusim, ze modry su predne repro).

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: St 28.09.11 19:38Odpovedať s citátomNávrat hore

mas jack-sense?
po zapojeni zariadenia do vystupu zvukovky by sa ti mala ukazat hlaska, kde si vyberies, co si zapojil

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
unchart
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 28.09.11 19:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Nič :/ skúšal som to nastavovat aj ako predvolené zariadenie, a znova mi to ukazuje že zvuk ide ale ..nič

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

Killer: ak zapojim do predneho panelu, tak ano ta hlaška sa mi zobrazí v Realteku, ale v zadnom paleny sa mi to nezobrazujovalo ani predtým
marekk5111
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.06.2010
Vek: 23

PríspevokZaslal: St 28.09.11 20:06Odpovedať s citátomNávrat hore

tak ma napadlo, možno blbosť, ale skús -sluchátka, reproduktory, či čo tam máš zapojené skúsiť pripojiť inde, pripadne do pc pripojiť iné, možno je problém v nich.

PC ZOSTAVA: MB: GIGABYTE P55A-UD4; CPU: Intel Core i5-760 Quad-Core; CPU chladič: Noctua NH-U9B SE2; RAM: 8GB (2x KIT 2x2GB) DDR3 1600MHz CL9 KINGSTON HyperX XMP BOX; VGA: GIGABYTE N460 OC- 1GB; PSU: SEASONIC X-560KM Gold; HDD1: WESTERN DIGITAL Caviar Black 1TB 64MB cache; HDD2: WESTERN DIGITAL Caviar Green 2TB 64MB cache; CASE: FRACTAL Define XL Pearl Black; LCD PANEL DO 5,25´: SCYTHE KM02-BK-5.25 Kaze ACE; MECHANIKY: LG GH22NS SATA, LG GSA-H42L IDE; Monitor: 23" Samsung PX2370; KEYBORD: LOGITECH G15; MOUSE: LOGITECH G5; AUDIO: LOGITECH Z-523; WIFI: TP-LINK TL-WN851; OS: WIN 7 64bit; NOTEBOOK: TOSHIBA Satellite A200-1GS; CPU: Intel Core 2 Duo T5300 frekvencia 1,73 GHz 2 MB L2 cache; RAM: 2 x 1 GB DDR2 667 MHz; VGA: NVIDIA GeForce Go 7300 - 256 MB; HDD: 160 GB, 5400 RPM - Serial ATA; MOUSE: Logitech VX Nano; OS: Win Vista Home Premium 32bit;
unchart
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 28.09.11 21:02Odpovedať s citátomNávrat hore

blbosť nie ale skúšal som..normálne by som sa nepýtal takyto problem vždy vyriešila aktualizacia ovladačov..pripadne njake chybičky s HW..ale takto si neviem rady :/ nehlási mi to absolutne žiadnu chybu zvukovej karty...ani reinštal WIN 7 nepohomol..tak to asi budem kupovat zvukovku neviem. nestalo sa niekomu z vas niečo také nahodov ?
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: St 28.09.11 23:31Odpovedať s citátomNávrat hore

Vo vlastnostiach zvuku máš predvolený realtek ? Nemáš tam digital, alebo HDMI ?
unchart
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 29.09.11 8:08Odpovedať s citátomNávrat hore

ano, realtek je predvolený
http://imageshack.us/photo/my-images/839/beznzvuit.jpg/
v podstate
..
je možné že by bola chyba pri zapojení Zdroja ?...môže to s tým mat niečo spoločné ?
..
ak mi zadny panel nefunguje a predný áno..ale s prednym som mal problemy vždycky to je nepočúvatelné ....pomohlo by jednoducho http://www.ikaro.sk/eobchod/view/axago-usb2-0-virtual-7-1-audio-adapter-1 ?
Zaslať odpoveď