IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @521
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Najobľúbenejší Magio Internet

Teraz získate na prvých 100 dní zadarmo. Zriadenie a modem zaplatíme za vás! Telekom.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Macko Mr. Beana

Akcia -60% iba za 7,20 Eur www.najdarceky.eu

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Nečitateľná CF karta

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
stanley
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 12.02.10 21:43Odpovedať s citátomNávrat hore

Mám takýto problém. Mal som v čítačke zapojenú 4GB CF kartu a niečo som na ňu kopíroval (bol dostatok miesta), v strede sa to zaseklo a Vista vypísala niečo v tom zmysle, že sa nedá kopírovať na disk. Tak som kopírovanie zrušil a už mi len vypísal, že jednotka sa musí formátovať. Aj som ju odpojil a znova zapojil, aj v inom PC, aj v inej čítačke a nič. Ono, nebol by problém naformátovať ju, ale ja potrebujem tie dáta! Sakra! Som vedel, že to mám zálohovať... A otázka znie, ako tie dáta obnoviť?

CPU: Intel C2D E8400 @ 4.05GHz 1.35V + Scythe Kabuto; MB: Gigabyte GA-965P-DS3 rev3.3; RAM: 4x1GB DDR2 @ 900MHz 1.9V, Dual-Channel; VGA: ASUS ENGTX460 1GB GDDR5 256bit 875/1750/3800MHz 1.025V; PSU: Fortron BlueStormII 500W; HDD: WD20EARS, 2TB; CASE: ZALMAN Z9 Plus; LCD: LG E2350T, 23";
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď