Obsah fóra
PravidláKontakt
Posledná návšteva Uto 21.05.13 19:26 Aktuálny čas je Uto 21.05.13 19:26

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

[ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
 Poslať Napísal: Ned 03.06.12 10:06
Predmet príspevku: Názor na web-vizitku

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Ahojte,

po dlhšom čase som si prechádzal staršie práce, ktoré som robil a narazil som na túto prácičku.
Zadanie klienta bolo: Nech je to farebné, sú tam obrázky áut a domov - žiaden text, len jednoduchá web-vizitka s kontaktnými údajmi.

Jednak ma zaujímajú vaše názory na oba návrhy a tiež som zvedavý, pre ktorý z nich sa nakoniec podľa vás klient rozhodol :)
Vopred vďaka za názory a konštruktívnu kritiku - po dlhom čase plánujem zase rozvinúť tento svoj webový koníček a myslím, že názor na staršie veci mi pomôže sa posunúť ďalej.

Tu sú oba návrhy:

http://img849.imageshack.us/img849/5170/66785971.png

http://img254.imageshack.us/img254/7285/90392115.png

Poslať Napísal: Ned 03.06.12 10:13
Predmet príspevku:

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

prvy navrh je imho lepsi, ale tazko ti na to dat konstruktivnu kritiku. proste je to uz v tejto dobe nemoderne, oba navrhy

Poslať Napísal: Ned 03.06.12 20:17
Predmet príspevku:

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

emer píše:
prvy navrh je imho lepsi, ale tazko ti na to dat konstruktivnu kritiku. proste je to uz v tejto dobe nemoderne, oba navrhy

Ďakujem ti za postreh. Ale môžeš trošku rozvinúť svoje tvrdenie? Máš na mysli to, že to nie je klasické WEB 2.0 alebo niečo iné? Zaujímalo ma skôr konkrétne pripomienky a názory. Takto všeobecne ma veľmi neobohatíš o cenný feedback, o ktorý mi ide. Ale aj tak dik.

Poslať Napísal: Pon 04.06.12 17:03
Predmet príspevku:

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

naopak mne sa zase páči ten druhý návrh. Chcelo by to popracovať nejak na tej adrese a t.č. lebo tam v strede mi to nejak vadí. Na mňa to nepôsobí ako vizitka, ale skôr niečo ako reklama v mhd. Možno len preto že to je väčšie

CPU:AMD Athlon 4200+@2,5GHz,MB:MSI MS-7369, RAM:1GB GoodRam,VGA:ATi Radeon HD5550, PSU:Fortron FSP350-60APN HDD:Samsung HD161HJ,Monitor:BenQ GL950AM, CASE:Redstar OEM02 ATX,DVD:Samsung SH S203d,Keyboard:KME 2881,Repro:Teac X-3,Mouse1:Genius Net Scroll 110X,Mouse2Connect IT Premium CI-43 Router:Belkin N+ Wireless Router(F5D8235-4 v2),NTBLenovo G570,2GB,W7 Home

Poslať Napísal: Ned 17.06.12 11:35
Predmet príspevku:

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Mne osobne sa tiež viac páči druhý návrh. Má zaujímavú konštrukciu ale prikláňam sa k názoru, že môže byť trochu nemoderný. Mám skôr pocit, že dizajn sa v dnešnej dobe uberá k čo najjednoduchším minimalistickým riešeniam, ktoré sa snažia bez akýchkoľvek rušivých alebo nejakým spôsobom náročných prvkov pôsobiť na zmysly návštevníka

[ Príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia