| Autor | Správa |
Pette
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 19.06.2005 Príspevky: 251
 | Zaslal: Ne 19.06.05 17:15 |   |
Zacnem ja -
vo vypise ktora strana je toho threadu a prepinanim medzi nimi pridat Vsetko.
kuknite sa na forum.zive.sk ako to je tam.
velmi to ulahci a zlepsi citatelnost, netreba prepinat stranky, vsetko mate naraz |
| |
  |
 |
Tommy
 Užívateľ
 Založený: 26.05.2005 Príspevky: 674 Bydlisko: UK, London
 | Zaslal: Ne 19.06.05 17:40 |   |
-pridajte aj niejaky iny vzhlad fora - napriklad aj ten uplne klasicky nech je aspon v moznostiach nemusi byt defaulut ked nechcete
-mna osobne ti animovany smajlici strasne stvu ale dajte o tom aspon hlasovat popripade (neviem ci sa to da) nech si kazdy nastavi vlastnych
-spravte niejaky system hodnotenia uzivatelov popripade ho skopirujte z hw4um ked sa to uz spajalo tak nech aspon nieco mame aj my
-a musi byt u cloveka ktory nema avatar den univerzalny avatar, preco tam nemoze proste nebyt nic??? nerobme predsa z ludi idiotov
DAKUJEM
P.S. a toto musi byt v hlavnej ponuke smajlov??? straca to potom serioznost |
_________________ Týmto potvrdzujem, že odovzdávam do entity menom štát, právomoc uvaliť na mňa akékoľvek pravidlá, a žiadať odo mňa akékoľvek veľké obete. Či už peňažné (dane) alebo aj fyzické (vojna). Na oplátku požadujem od štátu, aby mi dodal služby aké si sám zvolí, v kvalite a množstve aké sám uzná za vhodné. A raz za niekoľko rokov si nárokujem na možnosť, dať celý svoj bezvýznamný hlas tým u ktorých budem mať pocit, že ma budú najmenej okrádať. | |
    |
 |
Spirit
 Čestný člen
 Založený: 15.06.2005 Príspevky: 8245 Bydlisko: Košice Bydliště: Brno
 | Zaslal: Ne 19.06.05 17:59 |   |
ad1: Ak je problem iba miesto hostingu tak v poriadku. Inak nevidim dovod preco by mal default template chybat.
ad2: Smajlici su v pohode
ad3: System hodnotenia je v jednej veci dobry. Motivuje uzivatelov (aspon trosku) prispievat.
ad4: Univerzalny avatar mi vobec nevadi...
ad5: Ozaj ze výkal by nemusel byt medzi hlavnymi smajlami |
| |
    |
 |
johny128
 Čestný člen
 Založený: 09.05.2005 Príspevky: 1326 Bydlisko: - - -
 | Zaslal: Ne 19.06.05 20:10 |   |
| Spirit napísal: | ad1: Ak je problem iba miesto hostingu tak v poriadku. Inak nevidim dovod preco by mal default template chybat.
|
Ale ja dovod vidim, ako som uz niekde pisal prebehni sa tu a uvidis tolko "pluginov" ze no dovi, dalsia thema by bola praca tak na pol dna
| Spirit napísal: | ad4: Univerzalny avatar mi vobec nevadi...
|
ani mne, hehe
| Spirit napísal: |
ad5: Ozaj ze výkal by nemusel byt medzi hlavnymi smajlami |
obcas to dokaze pekne vyzdvyhnut themu :naught: |
| |
  |
 |
Tommy
 Užívateľ
 Založený: 26.05.2005 Príspevky: 674 Bydlisko: UK, London
 | Zaslal: Ne 19.06.05 20:32 |   |
| johny128 napísal: |
obcas to dokaze pekne vyzdvyhnut themu :naught: |
no to ano ale ci spravnym smerom
a k tej teme sak nemusi byt az tak premakana proste nieco jednoduche pre ludi co nepotrebuju pluginy ale prehladnost (kazemu predsa vyhovuje nieco ine)
ja mam soobne rad cierno biele temy
niekto chce nieco farebne nikto tmave niekto svetle niekto neico futuristicke
tak preco im to neumoznit???
presa tie pluginy byt nemusia |
_________________ Týmto potvrdzujem, že odovzdávam do entity menom štát, právomoc uvaliť na mňa akékoľvek pravidlá, a žiadať odo mňa akékoľvek veľké obete. Či už peňažné (dane) alebo aj fyzické (vojna). Na oplátku požadujem od štátu, aby mi dodal služby aké si sám zvolí, v kvalite a množstve aké sám uzná za vhodné. A raz za niekoľko rokov si nárokujem na možnosť, dať celý svoj bezvýznamný hlas tým u ktorých budem mať pocit, že ma budú najmenej okrádať. | |
    |
 |
Ivo Mašek
 Čestný člen
 Založený: 15.06.2005 Príspevky: 1032 Bydlisko: czech republik
 | Zaslal: Ne 19.06.05 20:43 |   |
Vážení:
mám jednu prosbu (žádost) a jednu připomínku:
- V sekci OVLADAČE je thread "Leadtek TV 2000XP Expert-nový softík i drivery pro W98-XP". Prosil bych ho přesunout do sekce OSTATNÍ HARDWARE. (mělo by to logiku) Předem děkuji.
- U každé sekce by mělo být napsáno jméno moderátora, který za sekci odpovídá. Já pak nevím, s kým mám komunikovat při problémech. (viz: moje prosba-žádost) |
| |
   |
 |
To[m]aS
 Čestný člen
 Založený: 09.05.2005 Príspevky: 448 Bydlisko: Banská Bystrica
 | Zaslal: Ne 19.06.05 20:46 |   |
| Ivo Mašek napísal: |
- U každé sekce by mělo být napsáno jméno moderátora, který za sekci odpovídá. Já pak nevím, s kým mám komunikovat při problémech. (viz: moje prosba-žádost) |
Ked vôjdes do konkrétnej sekcie tak hore vľavo máš moderátorov napísaných  |
_________________ Asus F3F-AP058 | |
   |
 |
Ivo Mašek
 Čestný člen
 | Zaslal: Ne 19.06.05 20:49 |   |
Aha, tak to sorry. Já si nevšiml. Ona je tu teď taková "hektická" atmosfera.  |
| |
   |
 |
Pekaboo
 Užívateľ
 Založený: 14.05.2005 Príspevky: 90
 | Zaslal: Ne 19.06.05 22:16 |   |
| Ivo Mašek napísal: | | Já pak nevím, s kým mám komunikovat při problémech. (viz: moje prosba-žádost) | myslim ze muzes s kymkoliv..kazdej to pro tebe udela  |
| |
    |
 |
JanoF
 Správca fóra
 Založený: 01.05.2005 Príspevky: 8736 Bydlisko: Bratislava Vek: 27
 | Zaslal: Ne 19.06.05 22:36 |   |
Ako pise pekaboo a aj sauron tak tak to je tu je kazdy mod si rovny, a nikto nieje dokonaly a aj ked sa sustredi na jednu oblast, nieje aj tak v nej borec  |
_________________ Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB | |
       |
 |
Hitachi
 Užívateľ
 Založený: 19.06.2005 Príspevky: 398 Bydlisko: BA Autobusva stanica mlynske nivy
 |
Takze tu su moji vyhrady: Preco tu mate reklamu pomozte matejovi vyzera to je*nuto niektory smile su nestandartny a ten pocet prispekov nech sa zobrazuje a ten spodok ze kto bol regostrovany za poslednych 48 hodin -- je to po anglicky takze bud to prelozte alebo to odtial vyhodte celkovy design je uplne na nic chcceto viac tem aspon 4 ako sme mali my(HW4UM) a niektore rozdelenia su zbytocne naco je sekcia napalovacie programy uplne na nic . A ze ulozne zariadenia bud zrusit alebo tam pridat pamete. A co je ten treadh v elektronike ze schemy a je tamze A yvpisane pekne veci a potom ze B a iba edit edit atd to co ma znamenat abeceda konci pri N alebo viac schem nie je a preco je to v 12 postoch? Dalej sa mi nepaci ze vseobecna diskusia to znie jak sprosto lepsie je Off topic . A ideme dalej: co ma znamenat ze smetisko treadov proste ked sa treadh zmeze tak sa zmaze a nie ze sa presunie to co za sprostost TOD zatim vse najblizsie vyhrady napisem asi poobede bo je to co menit hw4um bolo lepsie[/b] |
| |
      |
 |
JanoF
 Správca fóra
 Založený: 01.05.2005 Príspevky: 8736 Bydlisko: Bratislava Vek: 27
 |
| Tommy napísal: |
no to ano ale ci spravnym smerom
a k tej teme sak nemusi byt az tak premakana proste nieco jednoduche pre ludi co nepotrebuju pluginy ale prehladnost (kazemu predsa vyhovuje nieco ine)
ja mam soobne rad cierno biele temy
niekto chce nieco farebne nikto tmave niekto svetle niekto neico futuristicke
tak preco im to neumoznit???
presa tie pluginy byt nemusia | no iba v css by sa mohol spravit ina farebna uprava to nieje zly napad, porozmyslam otom  |
_________________ Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB | |
       |
 |
Luks
 Administrátor
 Založený: 09.05.2005 Príspevky: 8891 Bydlisko: ~Semily Vek: 25
 | Zaslal: Po 20.06.05 10:07 |   |
| Hitachi napísal: | | Takze tu su moji vyhrady: Preco tu mate reklamu pomozte matejovi vyzera to je*nuto niektory smile su nestandartny a ten pocet prispekov nech sa zobrazuje a ten spodok ze kto bol regostrovany za poslednych 48 hodin -- je to po anglicky takze bud to prelozte alebo to odtial vyhodte celkovy design je uplne na nic chcceto viac tem aspon 4 ako sme mali my(HW4UM) a niektore rozdelenia su zbytocne naco je sekcia napalovacie programy uplne na nic . A ze ulozne zariadenia bud zrusit alebo tam pridat pamete. A co je ten treadh v elektronike ze schemy a je tamze A yvpisane pekne veci a potom ze B a iba edit edit atd to co ma znamenat abeceda konci pri N alebo viac schem nie je a preco je to v 12 postoch? Dalej sa mi nepaci ze vseobecna diskusia to znie jak sprosto lepsie je Off topic . A ideme dalej: co ma znamenat ze smetisko treadov proste ked sa treadh zmeze tak sa zmaze a nie ze sa presunie to co za sprostost TOD zatim vse najblizsie vyhrady napisem asi poobede bo je to co menit hw4um bolo lepsie[/b] | Odkdy je pamět úložný zařízení?JanoF už psal že v dohledný době další theme neplánuje,smeťák je dobrá věc. |
_________________ PC1:CPU: AMD PhenomII X4 955BE 4Ghz Cooler: ThermalRight IFX-14 + 2xEnermax UCMA12 Magma MB: Gigabyte MA790X-UD4 GPU: GIGABYTE HD 6870 Ultra Durable OC 932/4800RAM:Kingston + A-DATA 8GB DDRII800 HDD1: OCZ Agility 3 120GB HDD2: WD Green 2TB HDD3:WD Green 1TB HDD4:Samsung F1 640GB HD642JJ HDD5: Samsung F3 1.5TB HDD6: WD My Book Essential Edition 2.0 640GB DVDRW: Samsung SH-222AB SATA Sound: X-Fi ExtremeGamer Fatal1ty Pro Series PSU: SEASONIC S12II-620 Case: Chieftec CH-02B-B LCD: Samsung SyncMaster P2770HD + 205BW Repro: Genius HF1250X Headphones: KOSS SB/45 TELEFON: HTC Desire HD -.¸¸.·´¯ RCMix 4.0 Energized BLUE Edition ¯´-.¸¸.-,32GB,Case-Mate Hybrid Tough Black
PC2:CPU:Athlon X2 5000+BE | MB:Gigabyte GA-M52L-S3 | RAM:4GB DDRII | VGA: Point Of View GeForce 9800GT JanoF clear version | HDD:Samsung HD200HJ | PSU:Xilence 400W | LCD:17" DELL E177FP
PC3CPU:Athlon XP 2400+ | MB:Asus A7V660 | RAM:2GB DDR333 | VGA:MSI GeForce 6600GT | HDD:Samsung HD200HJ | LCD:19" PHILIPS 190C1SB/00 | |
      |
 |
Triskac
 Užívateľ
 Založený: 22.05.2005 Príspevky: 87
 | Zaslal: Po 20.06.05 14:13 |   |
Jedina vyhrada s ktorou by som suhlasil je neprimerane velky pocet sekcii, inac same blbosti, nasilne hladanie vsetkych moznych chyb imo  |
| |
   |
 |
Ivo Mašek
 Čestný člen
 | Zaslal: Ut 21.06.05 13:00 |   |
Nepatří to sem, ale nechci kvůli "blbosti" zakládat nový thread.
Jsem zvědavý a proto se ptám: co to je u avataru červená bodka a zelená bodka.  |
| |
   |
 |
|