IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @730
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Investujte s rozumom

Servery Cisco UCS vám ušetria 30 percent prevádzkových nákladov www.ucsservery.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Ste administrátorom?

Zlepšite svoje vedomosti v oblasti správy sietí na našich kurzoch! www.gopas.sk

Žiadne ďalšie vrásky

bez Botoxu alebo plastickej chirurgie Dozvedieť sa viac www.zuzanaskinsuccess.com

Garantovaná najnižšia cena

PZP Genertel pre autá nad 70 kw a do 2250 kg. Akcia platí iba do 15. 2.! www.genertel.sk

Návod - Youtube: zvýšujeme kvalitu a sťahujeme

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Blackshadow
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 09.09.2007

PríspevokZaslal: Ne 28.12.08 18:20Odpovedať s citátomNávrat hore

citácia:
While this is a neat trick - only a few of the videos also come in a high-res version. In my test only about 10% of the videos could be viewed in higher quality

vravel som, ze nie kazde video sa da pozriet v tej kvalite..

"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
Tominator
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: Ne 28.12.08 21:07Odpovedať s citátomNávrat hore

pepsi napísal:
..teda..TOMINáTOR..díky ,videá mi hrajú lepšie...

...ešte poraď ako stiahnem video..podrobne ako pre tupých:)))aj ako ho uložím a napálim..(teda ak nechcem veľa)

Takže pre legálnosť tohto príspevku samozrejme musíš video vlastniť.
Link, ktorý ti yoututube "vypľuje", hodíš ho keepvid.com, veľmi intuitívne do toho dlhého sivého obdl´žnika, na koniec nezabudni pridať &fmt=18 (ak to tam ešte nemáš). Teraz daj GO! (veďla obdĺžnika)

Na stránke by si mal vidieť nejaké informácie ale pod nimi (vlastne v vernikálnom strede smerom nadol) by si mal vidieť dva linky. Prvá link znie zhruba:
Download in low quality - to je flv, to ani nesťahuj
a potom
Download in high quality - klikni pravým talčítkom myši a stlač "Save target As" / "Uložiť cieľ Ako" ... následne to uložíš niekde na disk. Pokiaľ si nič nemenil mal by si to mať ako video.mp4. Teraz to máš stiahnuté. Pokiaľ to chceš napáliť použi Nero, príp. iný program.

P.S1: Videá sa sťahujú pomocou youtubackej adresy, teda tie ich licenčné podmienky mi prídu smiešne, pokiaľ to povolia
P.S2: BS => podľa môjho testovania asi tak 10% nie je vo vysokej kvalite
P.S3: Skúste napr. &fmt=22 - počul som že získate širokouhlejší obraz - nemám to otestované (18 funguje spoľahlivo )
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Spirit
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 15.06.2005

PríspevokZaslal: Ne 28.12.08 21:55Odpovedať s citátomNávrat hore

samozrejme, ze &fmt=22 a funguje to rovnako dobre:
http://cdr.cz/a/25838

ad PS1: A ako tomu zabrania ty expert? Vzdy, ked bude stream do tvojho PC, teda ukladanie na disk ci do pamate bude moznost to ulozit alebo streamovat rovno do suboru...

Naposledy upravil Spirit dňa Ne 28.12.08 22:43, celkom upravené 1 krát.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Triminka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: Ne 28.12.08 22:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Tominator napísal:
Takže pre legálnosť tohto príspevku samozrejme musíš video vlastniť.

Akekolvek video upnute na yutub je ich vlastnictvo, to iste video je aj tvoje ale oni to maju tak, ze co je u nich na serveri je ICH.
Termixator napísal:

P.S1: Videá sa sťahujú pomocou youtubackej adresy, teda tie ich licenčné podmienky mi prídu smiešne, pokiaľ to povolia

To vidno, kedze ich mas u prdele... A netusim co mas na mysli pod "youtbackou adresou"...
Terminator napísal:

P.S2: BS => podľa môjho testovania asi tak 10% nie je vo vysokej kvalite

A kolkoze videi si testoval?
Termixovenieco napísal:

P.S3: Skúste napr. &fmt=22 - počul som že získate širokouhlejší obraz - nemám to otestované (18 funguje spoľahlivo )

Cast mojho 7. prispevku v teme:
Veleinteligentna krasna a bohata Triminka napísal:

fmt=22 je sirokouhle hquality zobrazenie...

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: Po 29.12.08 8:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Triminka napísal:

1. Tominator
2. url je (ešte neupravený stav):
kód:
www.youtube.com%2Fget_video%3Fvideo_id%3DFvZHeQfr5Rs%26t%3DOEgsToPDskKD-fYzKmPbnGc8jXBtI1KX%26fmt%3D18

dalo by sa povedať: youtube.com/get_video/video_id/id... teda majú na to urobený adresu ...
3. asi tak 50 ...
4. noa
shipo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.05.2009

PríspevokZaslal: Pi 29.05.09 4:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Tohle funguje jak pro zkounito tak youtube (není potřeba žádný program nebo zadávat adresu jinam, k uložení stačí akorát prohlížeč): http://www.youtube.com/watch?v=SA9_b_RAMBM
Johnnny
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.07.2006

PríspevokZaslal: Ne 07.03.10 11:40Odpovedať s citátomNávrat hore

sry ze otvaram staru temu, ale pride mi to lepsie ako zacinat novu ... raz som niekde cital a mal som to aj odskusane, ze video z Youtube ide stiahnut len editaciou linku, pred alebo za video sa proste nieco dopise, lenze si uz nemozem spomenut o co presne slo ... pozna to niekto ?

CPU: Intel C2DUO E5200 MB: GigaByte EP35 DS3L,GPU: Gainward 4670 512 MB, RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Extreme Edition,HDD:Samsung Spinpoint 320GB,PSU: Fortron 400W,Zvuk: SB Audigy,Creative T6060,Mys: Logitech MX518,Klavesnica: Razer Arctosa Silver
Notebook: Toshiba L550-1CT(17", Core i5 430M, HD 5165, 4GB DDR III, Intel SSD320 120GB + 500GB HDD), Sluchadla: AKG K514, Mys: Logitech VX Nano
Mobil: Apple iPhone 3G
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Ne 07.03.10 11:47Odpovedať s citátomNávrat hore

bol o tom clanok na jaknapocitac.cz, ale ani zaboha ho tam teraz nemozem najst

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebook
***VIP***
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.02.2009

PríspevokZaslal: Ne 14.03.10 6:52Odpovedať s citátomNávrat hore

http://jnp.zive.cz/tajne-stahnete-vsechna-videa-z-youtube-jednim-prikazem

mozno toto myslis

Este som nasiel http://jnp.zive.cz/kickyoutube-vychytane-dvojce-youtube
vraj tamto uz nefunguje

Neviem neskusal som
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype