|
 | | |
| Autor | Správa |
grafit
 Užívateľ
 Založený: 04.09.2011 Príspevky: 20
 |
Neviem rozchodiť domácu sieť. Mám dva PC. V oboch sú sieťové karty 10/100, prepojené sieťovým káblom (skúšal som už použiť aj priamy, aj točený). V jednom PC mám WinXP profi, a v druhom WinMe. Skúšal som aj Win98se. Ten PC s XP-čkom je pripojený na internet cez USB. Je to všetko aspoň teoreticky funkčná zostava? Chcel som to sem poslať ako obrázok, ale to sa tu asi nedá. Poradí niekto? Ďakujem. |
| |
  |
 |
grafit
 Užívateľ
 Založený: 04.09.2011 Príspevky: 20
 | Zaslal: Ut 11.10.11 21:11 |   |
Ľudkovia, už mi to ide. Chce to trochu praxe. |
| |
  |
 |
nygiants1
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2011 Príspevky: 23 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ut 08.11.11 18:34 |   |
Musim sa spytat...ako najjednoduchsie prepojim pn a notebook? Cez krizovy kabel? Len zapojim a pojdem? Lebo tak to nejde.... |
| |
  |
 |
Michal_Yety
 Užívateľ
 Založený: 15.10.2011 Príspevky: 5
 |
Zdravím páni a aj dámy(ak su prítomné)
Mám taký menší problém, ktorý by som potreboval nejak ozrejmit.
Mam 2 pc: notebook(dalej len ntb) a stolný pc (dalej len spc)
Z spc by som potreboval preniesť relatívne veľký počet dát(cca +/- 40 Gb) bez použitia externého hdd alebo podobného prenosného média.Chcel by som to spraviť pomocou siete, cez router(D-Link 2641R), použitím Wifi prip. priamo zapojenim oboch pc LAN káblom do routra.
Vedel by mi niekto poradiť?
p.s. Možno je to nepodstatné ale počul som že pri sietovaní počítačov s rôznymi OS nastávajú problémy s kompatibilitou.Pre upresnenie ntb ma W7-64bit a spc má XP-Proffesional Sp3. |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |