| Autor | Správa |
euthanan
 Užívateľ
 Založený: 20.11.2007 Príspevky: 375
 | Zaslal: Št 24.02.11 17:51 |   |
nejde mi nautilus mam ubuntu 10 maverick meerkat , nejde mi spustiť z panela kde sú miesta akože všetko v domovskom priečinku ako je downloads,hudba,obrázky a tak malo by to ísť automaticky cez nautilus - ten by sa mal otvorit a vnom ten priečinok vybratí a nejde mi to namiesto toho mi napíše file not found . ako okno error.
Keď spustím v terminále nautilus tak ide |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 Založený: 11.08.2007 Príspevky: 3785 Bydlisko: Brno
 | Zaslal: Št 24.02.11 17:54 |   |
|
    |
 |
euthanan
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 24.02.11 18:22 |   |
ďík idem to skusiť ale neviem s tým pracovať kde to tam nastavím???. |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 | Zaslal: Št 24.02.11 18:25 |   |
Neviem, comu nerozumies, v odpovedi su jasne popisane kroky. S cim konkretne mas problem? |
| |
    |
 |
euthanan
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 24.02.11 18:51 |   |
| Ďuri napísal: | | Neviem, comu nerozumies, v odpovedi su jasne popisane kroky. S cim konkretne mas problem? |
Nevíem mám to po slovensky a neviem čo je file system manager kde kto nájsť ako to spraviť,stále mi to hádže error.Na plochu som si pridal HOME adresár a z toho mi hneď vyhodí nautilus ale z panela ako z miesta v menu mi to hodi error ked vyberiem HOME |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 | Zaslal: Št 24.02.11 19:12 |   |
File system manager bude zrejme Spravca suborov alebo nieco na ten sposob.
Cely ten navod spociva v tom, ze treba proste nastavit predvoleny program na spravu suborov. To spravis v spominanom Ubuntu Tweak. Ak zacnes pouzivat napriklad hlavu alebo slovnik pre preklad neznamych slov, urcite sa ti to podari. |
| |
    |
 |
euthanan
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 24.02.11 20:13 |   |
| Ďuri napísal: | File system manager bude zrejme Spravca suborov alebo nieco na ten sposob.
Cely ten navod spociva v tom, ze treba proste nastavit predvoleny program na spravu suborov. To spravis v spominanom Ubuntu Tweak. Ak zacnes pouzivat napriklad hlavu alebo slovnik pre preklad neznamych slov, urcite sa ti to podari. |
no idem sa na to teda kuknut ale neviem ci sa mi to podarí .
// pridané po 21 minútach od posledného príspevku
| euthanan napísal: | | no idem sa na to teda kuknut ale neviem ci sa mi to podarí . |
Tam nič také neni že file system alebo spravca suborov alebo niečo pridružené aplikácie pre nautilus to tam je mám to zaškrtané a nič nejde ako nautilus mi otvorí ako poćitač a tak potom keď dám nové okno že hudba a tak ale ak dám na panely v menu MIESTA/HUDBA tak mi to už neotvorí.Ale ak dám POCITAC/JA/HUDBA tak to ide cez nautilus ja som z toho uz hotový ............neviem čo ďalej. |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 | Zaslal: Št 24.02.11 21:21 |   |
Tu druhu cast prispevku pises po tretikrat, ja som pochopil, nemusis to viacej opakovat.
Ake mas v tom Ubuntu Tweak moznosti?
Vyskusaj este tento sposob, nezarucujem, nikdy som to neskusal, ale snad... Alt+F2: gconf-editor, v nom sa preklikaj ku klucu /desktop/gnome/applications/component_viewer/exec a pozri, aku ma hodnotu. Spravna hodnota by mala byt nautilus %s. Vyskusaj to zmenit, ak je u teba hodnota ina. Mozno bude potrebne restartovat X server (alebo pocitac). |
| |
    |
 |
euthanan
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 24.02.11 21:27 |   |
| Ďuri napísal: | Tu druhu cast prispevku pises po tretikrat, ja som pochopil, nemusis to viacej opakovat.
Ake mas v tom Ubuntu Tweak moznosti?
Vyskusaj este tento sposob, nezarucujem, nikdy som to neskusal, ale snad... Alt+F2: gconf-editor, v nom sa preklikaj ku klucu /desktop/gnome/applications/component_viewer/exec a pozri, aku ma hodnotu. Spravna hodnota by mala byt nautilus %s. Vyskusaj to zmenit, ak je u teba hodnota ina. Mozno bude potrebne restartovat X server (alebo pocitac). |
Nič je tam nautilus %s |
| |
  |
 |
|