IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @385
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Máte problém s pohľadávkami?

Slušné ale dôrazné riešenie pohľadávok. Ak nevymôžeme, neplatíte! patriotgroup.eu

Expresné poistenie

Cez web na pár klikov alebo v jednej z mnoha našich pobočiek. www.uniqa.sk

17-ročná fitneska má

silikóny! Porovnajte ju pred a po! Mladá slovenská fitneska Marína Hámová feminity.zoznam.sk

Ako na strie?

S novým spevňujúcim olejom od NIVEA môžete strie hodiť za hlavu. www.NIVEA.sk

Nastavenie grafiky v boot menu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
psv
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2007

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 11:22Odpovedať s citátomNávrat hore

Potrebujem to nastaviť lebo tam je teraz iba 8MB a keď spustím hru tak mi to ide strašne pomaly. Na svojom laptope som to nastavil bez problémov a na synovom mi to nedá možnosť nastaviť. Môžte mi poradiť? Dúfam, že viete čo mám na mysli. Dík za rady.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mail
Whistler
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 13.06.2005

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 11:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Co to je za laptop?Trosku viac informacii, a okrem toho v bootmenu sa grafika nenastavuje,uz ked tak,tak v BIOSe.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 12:11Odpovedať s citátomNávrat hore

Je to acer aspire 5315 a grafika tam je do 128MB Mobile Intel Graphic Media Accelerator X3100.
OmeGa
Moderátor
Moderátor

Založený: 13.01.2007
Vek: 22

PríspevokZaslal: Po 21.07.08 16:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Pri POST teste (hned po zapnuti NB) stlac DEL alebo Delete, alebo F8 alebo F2. podla toho co ti napise (press del to enter setup a podobne).
v nastaveniach grafiky, alebo integrovanych veci (kde sa nastavuju usb, zvuk atd) prirad grafike tolko ram, kolko potrebujes. jej staci 64MB, viac je plytvanie ram.

PC: ASUS P5B deluxe, E8200 @ 3.6GHz @ 1.1675V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 500D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ
"You have not lived, until you found something worth dying for"

Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
psv
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ut 22.07.08 16:41Odpovedať s citátomNávrat hore

OmeGa napísal:
Pri POST teste (hned po zapnuti NB) stlac DEL alebo Delete, alebo F8 alebo F2. podla toho co ti napise (press del to enter setup a podobne).
v nastaveniach grafiky, alebo integrovanych veci (kde sa nastavuju usb, zvuk atd) prirad grafike tolko ram, kolko potrebujes. jej staci 64MB, viac je plytvanie ram.

Ja sa tam dostanem ale nedá mi to možnosť zmeniť tie MB. Keď idem so šípkami nato, tam je najprv nastavenie dátum, čas a potom video memory a tam mi to potom preskočí na ďalšie nastavenia...
Všetko je z modrým len to nastavenie video memory je sivé písmo.
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ut 22.07.08 18:04Odpovedať s citátomNávrat hore

psv napísal:
Potrebujem to nastaviť lebo tam je teraz iba 8MB a keď spustím hru tak mi to ide strašne pomaly. Na svojom laptope som to nastavil bez problémov a na synovom mi to nedá možnosť nastaviť. Môžte mi poradiť? Dúfam, že viete čo mám na mysli. Dík za rady.

Synov a tvoj book asi niesu rovnake co? Potom sa nediv ze sa v nastavenicah lisia. Hod sem co su to za masiny. Dalej, ta vec kde to skusas nastavit moze byt len info, ze kolko je pamati momentalne pridelenej. Potom sa to nastavuje zrejme inde, pohladaj aj v inych castiach biosu.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď