|
 | | |
| Autor | Správa |
k1
 Užívateľ
 Založený: 17.02.2008 Príspevky: 191
 | Zaslal: So 19.11.11 14:45 |   |
Zdravim, chcel by som poprosit ludi, ktori sa vyznaju, ako najlepsie nastavit comodo firewall ak mam zdielanu ip adresu (t-com) a Win7 - 64bit. Nic zdielat nechcem, ziadne pocitace v sieti a pod.
Momentalne mam nastavene takto:
Uroven bezpecnosti brany FW - Zabezpecene
Uroven bezpecnosti Defense+ - Zabezpecene
Vopred velmi pekne dakujem. |
| |
  |
 |
eMp
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2011 Príspevky: 322 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 19.11.11 18:01 |   |
Aku zdielanu? Myslis skor dynamicku (ze nemas staticku) IP.
Co to vlastne chces? Zablokovat LAN siet aby dalsie PC v domacnosti nemohli na tvoj komp?
FW si daj urcite na: Custom Policy
Defense+: mam zasadne Disabled
V nastaveniach FW odfajkni "Create rules..." a zrus fajku pri "Do not show...". V tom istom FW panely v "Network Security Policy" v casti "Network Zones" by si mal mat loopback a tvoju ehm siet k routru. Ak vies IPcky domacich PC, tak v "Blocked Zones" ich mozes zakazat.
V More panel nastaveniach odfajkni "Automatically detect new..." |
| |
  |
 |
k1
 Užívateľ
 Založený: 17.02.2008 Príspevky: 191
 | Zaslal: So 19.11.11 21:45 |   |
Ano, myslel som dynamicku a dik za navod. Este by som sa chcel spytat, preco mam zablokovat D+? |
| |
  |
 |
eMp
 Užívateľ
 Založený: 05.11.2011 Príspevky: 322 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 19.11.11 23:03 |   |
Tak si ho nechaj aktivovany. Neviem ci este stale tak brutalne popup-uje, ale pokial mas normalny antivirak, tak ho netreba. Napchali ho spolu stym Sandboxom do firewallu, ked pridali antivirak. |
_________________ CPU: Intel Core i5 2500k, MB: Asus P8Z68-V-PRO-GEN3, GPU: Gigabyte GF GTX560, RAM: Corsair 2x4GB 1600Mhz, HDD: Seagate 2TB | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |