IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @381
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Investuje do budúcnosti

s fondom Náš prvý realitný od PPSS Navyše súťažte o smartfón do 30.6. www.penzijna.sk

OmegaMarine Forte

Eskimáci vedia, čo je zdravé Získajte balenie zadarmo www.naturamed.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Nenechajte sa oklamať

Obchodujete so zahraníčím? Pomôžeme Vám ochrániť Vaše platby.Bezplatné semináre www.nadsme.sk

Predaj Lacných DVD, Blu-ray

Predaj lacné DVD v kartóne / od 1 € Filmové novinky na DVD, Blu-ray www.dvdlipa.sk

naradicko.com

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Pi 16.09.11 19:34Odpovedať s citátomNávrat hore

takisto super volba ja som bol akurát pred chvílou susedovi vyvŕtať 6 dier, keďže mal vŕtačku z baumaxu za 35 eur a jedna diera mu trvala 15 minút tak chcel požičať vŕtačku, ale radšej som mu to išiel spraviť ja...a potreboval vyvŕtať 5-ky diery na poličku, mal vŕtačku bez príklepu výkonovo rovnakú ako mixér a pretože mu to nešlo tak musel tlačiť a spálil vrták, takže som mu s mojou vyvŕtal tých 6 dier, jednu 16 mm dieru cez celú stenu na kábel a aj s cestou mi to zabralo 5 minút a to mám takúto obyčajnú boschku http://www.bosch-eshop.sk/katalog/product/5535-Vrtacie-kladivo-Bosch-PBH-2000-RE-0603344321/

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Pi 16.09.11 20:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Poprosím držať sa témy! Ak budem mať dobrú náladu, tak ju prečistím, inak skončí celá v koši.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Semp
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.09.2009
Vek: 15

PríspevokZaslal: Pi 16.09.11 21:35Odpovedať s citátomNávrat hore

dobre, hadam to bude celkom k teme...
Pozeram specifikaciu tej 2470T, na profinaradie.sk maju napisane, ze ma 2.4 Joulu- vsade inde je pisane, ze ma 2.7Joulu, je tam chyba ?

david3504
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 26.07.2008

PríspevokZaslal: Pi 16.09.11 21:39Odpovedať s citátomNávrat hore

oni to majú správne, aj podla ofic. stránky makita má 2,4 J http://www.makita.sk/?akcia=produkt&produkt_id=1169

Notebook: Asus K50AB SX044: CPU: AMD Turion™ x2 2,2Ghz , GPU: ATi Mobility Radeon HD4570, LCD: 15.6'' HD/LED, RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz Kingston, HDD: 500GB 5400RPM, Win 7 Home Premium, Mouse: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Jožko80
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.11.2011

PríspevokZaslal: Št 17.11.11 16:00Odpovedať s citátomNávrat hore

david3504 napísal:
záleží na tom vŕtačku akej značky chceš. Pokial nejakú lacnú narex, tak ju radšej kúp v baumaxe. Totižto všetky veci čo má na stránke ti síce dodá, ale tým to preňho končí a so zárukou uňho moc nepochodíš. Značky ako bosch a makita totižto servisujú len náradie kúpené u ich oficiálneho predajcu, ktorým táto firma nie je takže on im to na reklamáciu poslať nemôže, a servisi ťa odkážu na predajcu ktorý to musí poslať do polska alebo maďarska odkila to sem dováža a po záruke na servis zabudni. Známy má stavebnú firmu, ulakomil sa na nižšiu cenu a od podobnej firmy kúpil pílku a keď ju potreboval nechať opraviť, všetko to bolo na dlhé lakte.

//pozerám že ani s tými cenami to nie je žiadna výhra táto vŕtačka unich 228 eur http://bit.ly/optf5U a tu navlas rovnaká len s trochu slabším príklepom o 100 eur lacnejšia http://bit.ly/q93HG0

Zaujímavé, nakupoval som v tomto obchode 3x, vždy mi prišiel tovar so slovenským záručným listom, teda okrem hoblíku bosch profi, k nemu mi prišla nálepka, že si môžem predĺžiť záruku na stráke Bosch.sk na tri roky, aj som tak urobil a akceptovali výrobný kód, ktorý som tam musel uviesť.
Boli ochotní mi poradiť a dokonca pri jednom výrobku mi odporúčili lacnejší variant (čo považujem na Slovensku za raritu).. Predpokladám, že david3504 asi u nich nikdy nenakupoval.. Lebo napísať, že známy raz kupoval niečo u podobného predajcu, je ako povedať, že jedna babka povedala.
Netreba hádzat všetky eshopy do jedného vreca.. stačí si pozrieť hodnotenia viacerých reálnych zákazníkov. O odbornosti pána david3504 nepochybujem, ale pokiaľ nemá osobné skúsenosti, tak by sa asi nemal vyjadrovať k tejto téme. Ja by som naradicko.com odporúčil, ale každý nech sa rozhodne sám
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď