IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @377
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Absolvovali ste chemoterapiu?

DetoxiPan ZEO a GOLD zmierni jej škodlivé následky. Patentovaný produkt. www.detoxipan.sk

Trápi Vás strie?

Vyskúšajte nový telový olej Q10. Spevnite pokožku každý deň s NIVEA. www.NIVEA.sk

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Napalovací program v XP

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
MANIAC
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.06.2007

PríspevokZaslal: So 16.02.08 22:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Vo Windows XP je údajne nijaký napalovací program, nevie niekto viac info?
Napríklad:
Ako sa volá?
Kde je?
Ako sa na nom napaluje?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: So 16.02.08 22:40Odpovedať s citátomNávrat hore

no nijako, parkrat som s nim napaloval, ale nulove moznosti nastavenia a celkovo je nekvalitny... nie som si teraz isty jak sa to aktivuje, ale v principe funguje tak, ze vyberes veci co ma napalit a on ti to hodi na cd... ako samostatny program ho urcite nenajdes, nazval by som to skor schopnostou xpciek. radsej ale pouzivaj normalne programy typu nero, alcohol atd..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
MANIAC
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 16.02.08 23:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja potrebujem hlavne návod ako napáliť jeden súbor s tým bezmenným programom pretože ten súbor nevie Nero ani Alkohol dobre napáliť.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 16.02.08 23:48Odpovedať s citátomNávrat hore

ak sa jedna o nejaky image, tak na to existuje myslim program zvany img burn alebo nieco podobne, ktory by to mal zvladnut
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 27.12.2007

PríspevokZaslal: So 16.02.08 23:55Odpovedať s citátomNávrat hore

MANIAC napísal:
Ja potrebujem hlavne návod ako napáliť jeden súbor s tým bezmenným programom pretože ten súbor nevie Nero ani Alkohol dobre napáliť.

Daj si vlastnosti toho programu a pozri, či nie je blokovaný (bude tam tlačítko odblokovať). Ten napalovací program je vlastne Prieskumník a napaluje sa tak, že klikneč pravým na súbor, dáš "Odoslať kam" a vyberieš napalovačku. V systray ti vyskočí bublina "Niektoré súbory čakajú na napálenie". Buď klikneš na ikonu v systray alebo v prieskumníkovi pravým na CD-ROM a dáš zapísať súbor. XP vlastne páli multisession, takže môžeš neskoršie dopalovať. Ešte k tej údajnej "nekvalite", keď s tým človek vie robiť, čo sa týka dátových CD je to to isté ako v Nerovi a nemal som jediný problém, čo sa týka čítania (na rozdiel od Nera)
MANIAC
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 11:03Odpovedať s citátomNávrat hore

prandof napísal:
Daj si vlastnosti toho programu a pozri, či nie je blokovaný (bude tam tlačítko odblokovať). Ten napalovací program je vlastne Prieskumník a napaluje sa tak, že klikneč pravým na súbor, dáš "Odoslať kam" a vyberieš napalovačku. V systray ti vyskočí bublina "Niektoré súbory čakajú na napálenie". Buď klikneš na ikonu v systray alebo v prieskumníkovi pravým na CD-ROM a dáš zapísať súbor. XP vlastne páli multisession, takže môžeš neskoršie dopalovať. Ešte k tej údajnej "nekvalite", keď s tým človek vie robiť, čo sa týka dátových CD je to to isté ako v Nerovi a nemal som jediný problém, čo sa týka čítania (na rozdiel od Nera)

Díky za super návod.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 18:39Odpovedať s citátomNávrat hore

prandof napísal:

pozor, nepovedal som ze by boli problemy s citanim alebo nieco podobne ale nemas sancu si nastavit detailnejsie veci okolo napalovania. jasne, na jednoduche napalovanie to bohate staci
MANIAC
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 20:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja to potrebujem na 8MB update na Xbox 360 pretože mi nefungoval ked som ho napaloval cez Nera 7.
Ostatné veci napalujem v Nerovi.

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 21:05Odpovedať s citátomNávrat hore

el mariachi napísal:
ale nemas sancu si nastavit detailnejsie veci okolo napalovania. jasne, na jednoduche napalovanie to bohate staci

Čo tam potrebuješ nastavovať ? Popíš to konkrétnejšie. Reagoval som na to "celkovo je nekvalitný". No neviem či to napalovanie nerobila firma Roxio..
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 21:16Odpovedať s citátomNávrat hore

1.) nemas moznost finalize session
2.) nemas moznost vybrat filesystem (joliet,udf)
3.) nemas kontrolu podtecenia zasobnika
4.) nemas napalovanie image suborov
5.) nemas moznost tvorit image subory
atd atd, mam pokracovat ?
co sa snazim povedat je to, ze to napalovanie cez windows pripomina skor kopirovanie HDD -> disketa, ako skutocne napalovanie a urcite sa to neda povazovat za plnohodnotny nastroj na napalovanie. a hlavne :
citácia:
jasne, na jednoduche napalovanie to bohate staci
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 21:18Odpovedať s citátomNávrat hore

To sú všetko pokročilé nastavenia, ktoré zo 100 ludí používa možno 1

citácia:
na jednoduche napalovanie to bohate staci

S tým súhlasím.
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 21:42Odpovedať s citátomNávrat hore

no nemozem s tym suhlasit, ze by to vyuzival len jeden zo sto.. uz si zober len napriklad take tvorenie/napalovanie cd/dvd obrazov.. taketo funkcie potrebuje od programu uz napr aj moja mladsia sestra, ktora sa dotkne pc len ked potrebuje surne daco do skoly je pravda, ze daktore veci z toho 90% ludi naozaj nepouziva, ale ine su zas velmi dolezite pre viacerych
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 21:57Odpovedať s citátomNávrat hore

MANIAC napísal:
Ja to potrebujem na 8MB update na Xbox 360 pretože mi nefungoval ked som ho napaloval cez Nera 7.
Ostatné veci napalujem v Nerovi.

lol, a preco si myslis, ze ti bude fungovat ked to napalis cez windows napalovanie? Vsetky softy totiz napaluju rovnakym sposobom, resp. akym im nastavis.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
prandof
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 23:05Odpovedať s citátomNávrat hore

el mariachi napísal:
no nemozem s tym suhlasit, ze by to vyuzival len jeden zo sto.. uz si zober len napriklad take tvorenie/napalovanie cd/dvd obrazov.. taketo funkcie potrebuje od programu uz napr aj moja mladsia sestra, ktora sa dotkne pc len ked potrebuje surne daco do skoly je pravda, ze daktore veci z toho 90% ludi naozaj nepouziva, ale ine su zas velmi dolezite pre viacerych

Ale pri dátovom CD predsa nevypaluješ image, len nahádžeš súbory a dáš vypáliť. Výber filesystem ? Nikdy som to nerobil. UDF využiješ iba pri napalovaní veľkých súborov na DVD, čo prieskumník nepodporuje (páli iba CD). Kontrola podtečenia ? Čo chceš kontrolovať ? Je tam automatika a kadejaké technológie v napalovačke. Vytváranie image - no jedine na kontrolu (na hry ?) vo Virtual Drive inak zbytočne zaberá miesto. Napaľovanie image s tým by som mohol súhlasiť. Ešte som zabudol, keď zavrieš CD, čo s tým získaš ? Lepšiu čitatelnosť ?

Garantujem ti, väčšina ludí sú radi, keď nejaký súbor vôbec dostanú na CD a nie aby ešte niečo nastavovali
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 17.02.08 23:33Odpovedať s citátomNávrat hore

prandof napísal:

Garantujem ti, väčšina ludí sú radi, keď nejaký súbor vôbec dostanú na CD a nie aby ešte niečo nastavovali

jj, a potom sa zakladaju taketo fora, pretoze ludia su prekvapeni, preco im system nechce spustit hru alebo ako je vobec mozne, ze sa do pc dostane prach
Zaslať odpoveď