IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @373
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keď klient slúži

Globálny líder v oblasti tenkých klientov prichádza na Slovensko. www.ts.avnet.com

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Súťaž forex komodity

Burza Obchodovanie 3 víťazom 500 usd forexskola.cheapindex.com

PZP za 69 € na celý rok

Vonku môžete denne naraziť do 2 mil. áut Vám ale stačí PZP Union len za 69 € /rok www.union.sk

Dala som si poradiť

O moje peniaze je postarané. A o vaše? www.partnersgroup.sk

nakupovanie z honkongu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Igoe
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.04.2010

PríspevokZaslal: Po 05.04.10 16:58Odpovedať s citátomNávrat hore

dealextreme.com /kamos z odtial berie diody a tak a tuna som sa docital ze daky manik si kupil navigaciu,chcem odtial mobil no odvsade pocuvam o cle tak by som potreboval trocha objasnit ako to vlastne je.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Milan.H
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 12.01.2009

PríspevokZaslal: Po 05.04.10 17:09Odpovedať s citátomNávrat hore

do 20 eur neplatis nic, 21 az 150 eur platiš DPH, 150 a viac platiš DPH+CLO, venuju sa tomu TU: http://www.pcforum.sk/ako-nakupovat-na-dealextreme-com-vt58186.html

a čo sa tyka toho mobilu... nevieš či to je napodobenina alebo normalny telefon, dalej, či to ma aspon česky/slevensky jazyk

nerobme si ťažkú hlavu z debilov čo nám ani po členky nesiahajú, buďme radi že my dačo dokážeme a smejme sa im akí sú sprostí, lebo budúcnosť sveta neni vo feťákoch ale v múdrych ľuďoch
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Po 05.04.10 18:07Odpovedať s citátomNávrat hore

Nakupujem z hongkongu a číny (dealxtreme a ebay) a zatiaľ mi všetko prišlo. Väčšinou ide o napodobeniny mobilov (ale ani sa netvária ako originál), často zvládnu naraz dve simkarty atď. Navigáciu a mobil by som však odtiaľ určite nekupoval.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Daron
Administrátor
Administrátor

Založený: 08.08.2007
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 05.04.10 18:42Odpovedať s citátomNávrat hore

tiez som kupoval z dealextreme nejake veci. Ale telefony by som tiez nekupoval, lebo vsetko su to napodobeniny. A ako hovori shaggy, oni sa tym ani netaja

Zaslať odpoveď