| Autor | Správa |
martes25
 Užívateľ
 Založený: 26.04.2010 Príspevky: 167 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
 | Zaslal: Ne 29.08.10 11:58 |   |
caute, potreboval by som jednu vec z ebay ale ja som odtial nikdy neobjedvala tak by som chcel niekoho poprosit aby mi to objednal a poslal na dobierku..stoji iba 13dolarov...dikes...snad som v spravnej kategorii
shaggy: hmm, ak je ebay notebook a potrebuješ poradiť s jeho kúpou, tak si v správnej kategórii... v opačnom prípade nie |
_________________ Nokla the best!
Mrkvosoft the best!
Predám všetko čo mi prejde rukami ! | |
      |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4376 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ne 29.08.10 13:07 |   |
Ak sa aj nájde niekto, kto ti to objedná, tak to dá poslať priamo na tvoju adresu a nebude ti to posielať na dobierku.
Inak, ty nemáš paypal? Lebo ak áno, tak zaregistrovanie a objednanie z ebay je otázka pár minút. |
_________________ Nepýtajte si rady cez súkromné správy, neodpovedám na ne.
Výrok mesiaca: Rozhodujúce kritérium je pre mňa cena a kvalita (vyhráva najnižšia cenová ponuka). | |
    |
 |
martes25
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 29.08.10 18:51 |   |
paypal mam ale bez penazi lebo nemam ucet nemam ich odkial previest...potrebujem niekoho kto to objedna....a ktej kategorii..je spravna lebo tato tema bol v sekcii notebooky a mobilne zariadenia nie notebooky...je to sekcia aj s mobilmy..ale vidim ze si to premiestnil |
Mrkvosoft the best!
      |
 |
shaggy
 Moderátor
 | Zaslal: Ne 29.08.10 19:46 |   |
Máš pocit, že ebay je mobilné zariadenie? Alebo notebook?
Počkaj - ty nemáš účet, ktorý by si použil na paypal, tak ako chceš zaplatiť človeku, ktorý ti to objedná? |
Výrok mesiaca: Rozhodujúce kritérium je pre mňa cena a kvalita (vyhráva najnižšia cenová ponuka). | |
    |
 |
likvidator
 Užívateľ
 Založený: 28.08.2010 Príspevky: 25
 | Zaslal: Ne 29.08.10 19:54 |   |
a ako to je presunom veci na Slovensko napr. z Ameriky kolko to stoji priblizne ? a za kolko to pride ? |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 | Zaslal: Ne 29.08.10 20:40 |   |
likvidator - záleží od predajcu, u každého predmetu to máš napísané. |
    |
 |
martes25
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 30.08.10 13:46 |   |
jedná sa o prislušenstvo k mobilnému telefónu..ale to je jedno.....no učet nemám..ide my o to že by mi to niekto objednal došlo by mu to domov a poslal na dobierku a na to učet nepotrebujem zaplatim na pošte hotovosťou |
Mrkvosoft the best!
      |
 |
shaggy
 Moderátor
 | Zaslal: Po 30.08.10 14:34 |   |
Čiže ten človek bude dva týždne bez peňazí (taký priemerný čas, kým príde balík zo zahraničia) a potom minimálne ďalší týždeň, kým dostane peniaze z pošty. No, som zvedavý, či sa niekto nájde
Btw, to že je to príslušenstvo pre mobil je:
1. irelevantné
2. nikde si to nespomenul, ja nečítam myšlienky, preto som to presunul sem. Ale aj keby si to spomenul, do nákupnej poradne to nepatrí. |
    |
 |
martes25
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 30.08.10 14:40 |   |
ak by bol niekto ochotný tak bez 15€ vyžije 2 týždne......vela ludi objednáva tak keby niekto čosi kupoval a prihodil by tam tu nabku no... |
Mrkvosoft the best!
      |
 |
lezgy
 Užívateľ
 Založený: 17.06.2009 Príspevky: 99 Bydlisko: Trebisov
 | Zaslal: St 01.09.10 21:09 |   |
ja ti to obednat mozem ak vsetke poplatky prevedies mne vopred na ucet
a tymto stylom ak to spravis nebudes mat problem zohnat niekoho od vas z okolia kto ti s tym pomoze |
| |
   |
 |
martes25
 Užívateľ
 |
o čom tu píšem ? že nemám účet! tak hladám niekoho kto to objedná sebe a pošle na dobierku. |
Mrkvosoft the best!
      |
 |
achiles142
 Užívateľ
 Založený: 27.05.2010 Príspevky: 565 Bydlisko: Kvetoslavov/Bratislava
 | Zaslal: Št 02.09.10 11:02 |   |
nato nepotrebujes ucet staci ke dpojdes do banky zadas ucet toho komu to posielas a mas vybavene  |
| |
   |
 |
shaggy
 Moderátor
 | Zaslal: Št 02.09.10 11:02 |   |
martes25 - a ty si uvedom, že ak je to niečo z číny/hong-kongu, tak sa občas môže stať, že to nedodajú vôbec. A čo potom ten chudák objednávajúci? On do toho vloží svoje peniaze a neuvidí nič. Riziko by malo byť na tvojej strane, takto je to pre teba až veľmi pohodlné. |
    |
 |
martes25
 Užívateľ
 | Zaslal: Št 02.09.10 13:53 |   |
ja som odtial nikdy neobjednaval...je mi uplne jedno ako to bude proste potrebujem tu nabijacku |
Mrkvosoft the best!
      |
 |
achiles142
 Užívateľ
 Založený: 27.05.2010 Príspevky: 565 Bydlisko: Kvetoslavov/Bratislava
 | Zaslal: Št 02.09.10 14:05 |   |
vsak chod do banky vypitaj si cislo uctu od lezgyho posli mu tam peniaze nato ucet ty nepotrebujes posles mu tam tolko kolko bude stat nabijacka a mas to doriesene ale predtym si over od koho vlastne kupujes hlavne tam kupuj od niekoho s dobrym feedbackom lebo sa moze stat ze ti poslu cistu prazdnu krabicu |
| |
   |
 |
|