IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @243
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Chceš vyhrať krásny retrobike?

Vyskúšaj Zelenyweb.sk, zazelenaj web a možno získaš super bicykel. www.zelenyweb.sk

Zaujímavé hračky a hry

Výber zo širokej ponuky hračiek a hier pre deti IKEA. www.ikea.sk

Keby niečo

25.2. nesmieš chýbať na Donovaloch! Najodvážnejšia stávka. Buď pri tom! KebyNieco.sk

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Nový Nivea Sun Kids

Nový hypoalergenný krém pre deti. Minimalizuje vznik slečnej alergie. Nivea.sk/sun

N95 8gb

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Mar3k7
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.08.2009

PríspevokZaslal: Ne 11.07.10 19:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Ludia viete mi poradit, mam N95 8GB a z nicoho nic mi prestal svietit, display, tak ze to na reklamaciu, jeden elektrikar mi poradil ze ho mam bez baterky dat to cisteho liehu aby sa vycistil, dal som do liehu vybral ususil a odniesol na reklamacku. Ale tam mi povedali ze tel. sa neda zapnut ze je spalena ci co zakladna doska.

Kupil som si flex kabel a vymenil som ho, zrazu sa tel. zapol a rozsvietil sa aj display. Lenze po zapnuti si vacsinou tel robi co chce, zapina si aplikacie a podobne. ako by niekto stlacal gombiky.

Chcem sa opytatv com moze byt chyba? je ten druhy flex kabel vadny? alebo fakt je do v doske? alebo software?

PS: Ked sa dostanem k tomu a vytocim cislo a zacnem telefonovat tak v pohode mozem volat v tedy sa nic nedeje.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď