IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @346
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Mecom Expres gril párty

Počúvaj rádio Expres a vyhrávaj každý víkend gril párty s Cmoríkom od Mecomu www.grilparty.sk

Vy viete, čo chce vaše dieťa

S LEGO duplo sa vie zahrať do sýtosti! Doprajte mu radosť z hrania! www.duplo.lego.com

Magio Internet

Najobľúbenejší internet teraz získate na prvých 100 dní úplne zadarmo. telekom.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

msvcrt.dll a VLC media player a WMP

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
peter1973
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13.04.2007

PríspevokZaslal: Ne 11.05.08 15:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Nemozem otvorit program VLC media player. Pri spusteni mi vypise: Chybující aplikace vlc.exe, verze 0.8.6.0, chybující modul msvcrt.dll, verze 7.0.2600.2180, adresa chyby 0x00037740.
Tento subor ale je NA DISKU....

Doteraz mi fungoval...

Dalsi problem sa mi vyskytol s prehravacom Windows Media Player 9.
-otvorim WMP
-v menu otvorim TUNER a ked chcem prehrat nejake radio vypise chybu : Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože zadaný protokol není podporován. V dialogovém okně Otevřít adresu URL zkuste soubor otevřít pomocí jiného transportního protokolu (například "http:" nebo "rtsp:").
alebo
napr kliknem vo WMP na radio prehravat a otvori sa mi WINAMP ale tiez nephrava radio vypise:
Document and Settings\Spravca\Local Settings\Temporarz Intenet Files\Content IE5\C9A3K1EF\club977hitz64/1/.asx

-neprehrava ani videa zo stranok
-tiez mi predtym fungoval...

Prosim, poradte mi .......dakujem za odpovede
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď