IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @333
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Dajte zbohom celulitíde

S novinkami radu NIVEA Q10 plus môžete hodiť celulitídu za hlavu. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

MSI H61MU-E35 B3 Nefunkčný PCI expres x16 slot

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Shockwave
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.09.2011
Vek: 19

PríspevokZaslal: Pi 23.09.11 16:40Odpovedať s citátomNávrat hore

Bud mi nefunguje ten slot alebo mám asi niečo zle nastavené v biose. = Nejde mi akakolvek graficka karta zapojena do tohto slotu , k tej doske som zakupil grafiku Geforce N460GTX Cyclone DDR5 256bit / Skušal som aj Geforce 9600 GSO , všetko som zapojil ,aj napajanie grafiky 2x 6pin = Nepoužil som kable zo zroja ale tie ktore boli ku grafike pribalene ,. zapojil som monitor a zapol PC a nič len tma = no signal , vypnem monitor prepojim na Integrovanu grafiku v CPU i.c. i5 a ta šlape , pls poradte niekto kde možem mat problem , Bios som tiež skušal nastavovat iked som možno niečo asi očividne prehliadol.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeYahoo
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: Pi 23.09.11 17:08Odpovedať s citátomNávrat hore

pozri do biosu "Advanced" - "On-Chip VGA Configuration" - "Initate Graphic Adapter" (obrazok) co tam mas nastavene a ake su tam este moznosti?

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Shockwave
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 23.09.11 17:33Odpovedať s citátomNávrat hore

jj Mam zvolene PEG - PCI EXPRESS Graphic z velkostou VGA memory to nema asi nič :X

// pridané po 16 minútach od posledného príspevku

Rozmýšlam že tu dosku dam but reklamovat a ak to bude dlho trvat tak kupim new nejaku inu ., ak samozrejme sa chyba nevyrieši :X "zbytočne €" ešte mi to skusi kamarat pozret ked bude mat čas , ale ako to ja vidím že ten slot je dead , myslel som si že je to zdrojom ale ked som kukal že 200Watt stačí tej grafike na rozbeh a max ma 320Watt tak 500W zdroj od Enermax 80Plus Bronze bude stačit asi ked aj CPU ma 95Watt max tpd hDD mam z low spotrebou už len 2x 4GB Corsair ram 1333Mhz - maju chladiče tie ram tak asi podla mna aj niečo papaju , a doska newiem veru kolko scucne, + FAN GPU /CPU/+ ten co mam v skrinke to dokopi = bez zataženia malo isto rozbehnut:X
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkypeYahoo
Shockwave
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 13.11.11 2:42Odpovedať s citátomNávrat hore

Už som skoro aj zabudol nakoniec som kupil new dosku a new zdoj a už to šlape ako ma

Zaslať odpoveď