IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @333
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Westend Tower

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Televízia Magio

Bude vaša len za 0,33€ denne a navyše prvých 100 dní máte úplne zadarmo! Telekom.sk

Magio Internet od Telekomu

Najobľúbenejší internet teraz prvých 100 dní zadarmo + za modem neplatíte! Telekom.sk

MSI GeForce NX8800GTS a chyby v obraze

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Pi 06.06.08 9:03Odpovedať s citátomNávrat hore

nechaj to bezat dlhsie a skus pri tom zatazit grafu... to, ze 5minut po starte mas taketo teploty nam asi vies ake velke povie ked vies ze ti to zacne robit povedzme po hodine, tak zacni merat po 50minutach..
operacnu pamat v tomto pripade testovat netreba
qpkqkma, grafiku zapajas do cinnosti samozrejme aj pri filmoch pri kazdej cinnosti, kedy sa ti cokolvek zobrazi na monitore.. cpu len posiela data grafike, ale ta to musi spracovat a zobrazit... cpu predsa nie je zobrazovacia jednotka ale toto ti pisat azda nemusim
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
rianko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.01.2007

PríspevokZaslal: Pi 06.06.08 19:33Odpovedať s citátomNávrat hore

No spustil som si 3DMark06 a asi po 10min mi zase zacala blikat obrazovka, nastavenie rozlisenia monitora mi skocilo z 1920x1200 na 800x600 a vyskocilo mi okienko ze ovladac Nvidia... prestal spravne pracovat.
Teplota za tych 10 min:

Ou mimochodom, nebude to v tom ze mam na CPU pasivny chladic?

Spravil som si test na RAM a bol v poriadku.

CPU Intel Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12M , Gigabyte GA-X48-DS4 | Kingston 4x 1024MB - 1066MHz | VGA Gigabyte GTX285 1GB | Monitor SAMSUNG 2293HM 20" | HDD Western Digital 2TB SATA2, Hitachi 1TB SATA2 a WD 1TB SATA2| Zdroj Fortron Everest 1010W| Case TT Armor black
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 06.06.08 19:39Odpovedať s citátomNávrat hore

hmm, tie teploty su ok... tak ja to vidim na reklamacku, skus predtym ale vziat tu grafu ku kamosovi a vyskusaj tam, potom budeme mudrejsi... a pokial mas dobre teploty na procaku, tak to s tym nemoze mat nic spolocne.. ved sam vravis ze ovladac nvidie ci coho prestal spravne pracovat.. a ramky s tym uz vonkoncom nemaju nic spolocne. vidim to bud na chybu dakde vo windowse, alebo v grafickej
rianko
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 06.06.08 19:50Odpovedať s citátomNávrat hore

el mariachi napísal:
hmm, tie teploty su ok... tak ja to vidim na reklamacku, skus predtym ale vziat tu grafu ku kamosovi a vyskusaj tam, potom budeme mudrejsi... a pokial mas dobre teploty na procaku, tak to s tym nemoze mat nic spolocne.. ved sam vravis ze ovladac nvidie ci coho prestal spravne pracovat.. a ramky s tym uz vonkoncom nemaju nic spolocne. vidim to bud na chybu dakde vo windowse, alebo v grafickej

OK este to skusim na inom PC a pak utekam do agemu, MOC MOC MOC KRAT DAKUJEM ZA RADY A INFO. Ste super

CPU Intel Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12M , Gigabyte GA-X48-DS4 | Kingston 4x 1024MB - 1066MHz | VGA Gigabyte GTX285 1GB | Monitor SAMSUNG 2293HM 20" | HDD Western Digital 2TB SATA2, Hitachi 1TB SATA2 a WD 1TB SATA2| Zdroj Fortron Everest 1010W| Case TT Armor black
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
walther
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 06.06.08 21:04Odpovedať s citátomNávrat hore

no pokial to bude robit v druhom pc to iste, tak si na istom nemas zac, daj pripadne vediet jak si pochodil
Supersonic
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.07.2007

PríspevokZaslal: Pi 06.06.08 21:56Odpovedať s citátomNávrat hore

skus zvysit otacky fanu co to spravi

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: So 07.06.08 9:32Odpovedať s citátomNávrat hore

No dal som ju kamaratovi na testovanie, skusal hrat cca 5 min COD4 na full detailoch (ponahlal sa) a fachala bez problemov. Zatial mam Nvidia Geforce 7950gt a teploty su o 15 stupnov mensie pri kludnom stave
NO a nakonie som zistil, ze som mal uvolneny pasivny chladic na procaku, po hodine pokusov ho ukotvit, som to vzdal, smaril som ho von oknom nahodil klasicky s fan od vyrobcu.

Zaslať odpoveď