| Autor | Správa |
t0mas
 Užívateľ
 Založený: 26.05.2005 Príspevky: 58
 | Zaslal: Pi 18.11.05 17:23 |   |
Chcel by som sa opýtať Vás v pc zdatných, možno si pomyslíte že som magor, ale chcem sa opýtať niečo ohľadom MS Word 2003.
Príklad: napíšem si text. Má 10 riadkov. Spätne sa vrátim k napr. štvrtému, kurzor dám na začiatok a chcem ho medzerníkom posunúť napr. do polovice riadka, proste ho spätne formátovať, všeličo prehadzovať atď. Lenže mačkám medzerník a ono to stojí..... neviete kde sa dá táto funkcia vypnúť? M
Menil som windows a vo Worde predtým mi to išlo. (bol inštalovaný z toho istého cd )
prosím Vás o radu. Veľmi mi to znepríkemňuje robotu.
Dik za odpovede... |
| |
  |
 |
Intelman
 Čestný člen
 Založený: 30.09.2005 Príspevky: 2943 Bydlisko: Socket 478
 | Zaslal: Pi 18.11.05 21:53 |   |
Jsou tam čtyři tlačítka: zarovnat vlevo, vpravo, na střed a do bloku. Zřejmě máš zvoleno zarovnání do bloku.  |
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder
"Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo... | |
  |
 |
t0mas
 Užívateľ
 Založený: 26.05.2005 Príspevky: 58
 | Zaslal: So 19.11.05 17:28 |   |
Nemám to nastavené. Mám zarovnanie vľavo. Keď dám kurzor na zač. riadku a mením tie zarovnania, tak sa to len posunie ale ten posun medzerníkom znova nefunguje...... prosím, neviete čím by to mohlo ešte byť? |
| |
  |
 |
Spectral
 Užívateľ
 Založený: 26.05.2005 Príspevky: 66 Bydlisko: Ostrava, Brno
 |
t0mas: Zarovnávání mezerama je prasárna nejvyššího kalibru a měl by ses naučit sofistifikovanější postupy... Pro začátek to nejjednodušší řešení: pokud ty řádky odděluješ entrem (takže jsou to pro Word samostatné odstavce), klepni kurzor na řádek, který chceš posunout a pak myší posuň tu nejspodnější část posuvníku na měřítku až do místa, kam to chceš posunout. Viz obrázek, ten červený puntík s ocáskem míří na ten správný posuvník...
 |
_________________ NB Acer TM 4501 LCi - Pentium-M 715 1,5 GHz, 512 MB RAM, Radeon 9700 Mobility, HDD Hitachi TravelStar 7K100 80 GB, DVD/CDRW, 15" LCD | |
  |
 |
sara1081
 Užívateľ
 Založený: 05.01.2008 Príspevky: 35 Bydlisko: Košický kraj
 | Zaslal: Ne 17.02.08 15:30 |   |
ahojte, prosim neviete mi niekto poradit v tomto?:
urobila som si vo Worde organizacnu strukturu podniku, robila som to cez Organizacny diagram ale potrebujem v tej strukture oznacit resp. zvyraznit (napr. inou farbou) niektore spojovacie ciary...ale vobec sa to neda, nic v tom diagrame nemozem menit len akurat tak "styl" - tie okienka
takze dufam, ze sa to nejako da, lebo ma asi porazi tolko som sa s tym babrala , ked to budem musiet kreslit  |
| |
   |
 |
sara1081
 Užívateľ
 Založený: 05.01.2008 Príspevky: 35 Bydlisko: Košický kraj
 | Zaslal: Ne 17.02.08 16:06 |   |
uz som na to prisla, (po dvoch dnoch) a akonahle som tu napisala osvietilo ma tak uz mi to ide, ale v novom dokumente, takze nic |
| |
   |
 |
|