IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @326
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Jozef Teodor Mousson, J. Věšín

Zberatel kúpi české a slovenské obrazy - Mousson, Benka, Jakoby, Bazovský .. www.sweb.cz

Kuriérska služba B.K.S. Expres

Expresná preprava zásielok v Bratislave. Doručovanie aj v rámci SR a EÚ. www.bks.sk

Najlacnejšie televízory

Porovnaj ceny na Pricemánii a nakúp televízory až o 40% lacnejšie! www.pricemania.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby.

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Hliníkové profily L, U, jakle

viac ako 1000 profilov skladom od 24 h zaujímavé ceny, doprava zdarma celá SR www.tisicprofilov.sk

Mrtvy pixel na LED tv

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
PyroSVK
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 28.12.2010

PríspevokZaslal: Ut 25.10.11 18:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim, vcera nam prisiel novy led televizor. Jedna sa o Samsung UE40D5000. Obraz je super, včera sme všetko pozapájali, večer sme sa kochali no dnes ráno som si v strede obrazu všimol mrtvy pixel. Teda svieti na tyrkisovo. Kupovali sme cez internetovy obchod mall.sk na splatky porstrednictvom spotrebitelskeho uveru od Cetelem. Pozeral som si o tom niečo na internete. Dočítal som sa že to podla nejakej normy nemam narok reklamovať, kým tam je len jeden. Chcel by som vedieť čo je na tom pravdy.
Prezrel som aj nejaké videá kde to hladil nejakou handričkou no bojím sa že s tým spravím viac škody ako úžitku. Našiel som aj nejaké videá kde blikajú rozne farby rýchlo za sebou. Vraj to vie ten vadny pixel "prebrať".
Budem vdačný za každú pomoc či názor
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: Ut 25.10.11 20:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Nakolko nemas v prispevku ani jednu otazku, skusim hadat na co mam vlastne odpovedat.
Aby si zistil, ci mas moznost televizor reklamovat, precitaj si zarucne podmienky k telke. Malo by to tam byt uvedene. Alebo kontaktuj predajcu. U ktorehosi som videl ze dava zaruku na nula vadnych pixelov a tusim ze to bolo prave na samsungy.

Pritlacanie by som neskusal, preblikavanim ale nemas co stratit, napoj tu telku na komp, stiahni si udpixel a nechaj blikat na mieste zaseknuteho pixelu (mrtvy pixel vyzera inak)

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
segedin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.09.2011

PríspevokZaslal: Ut 25.10.11 20:43Odpovedať s citátomNávrat hore

podľa mňa by to mali vyreklamovať
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
segedin
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.09.2011

PríspevokZaslal: So 05.11.11 19:22Odpovedať s citátomNávrat hore

to z tým preblikovaním na obrazovku by si mal skúsiť na mobile sa mi to stalo 3 velké guľe dve fialové sa ešte prebrali k životu bohužiaľ čierna nie
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď