IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @323
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Magio Internet

Najobľúbenejší internet teraz získate na prvých 100 dní úplne zadarmo. telekom.sk

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Kvalitné a moderné oblečenie

Trendy a sexy oblečenie nielen do fitka, ale aj na aerobic, na pláž alebo len tak www.fitpartner.sk

Pre ľahší život

Pozrite sa, ako sa dostať do zdravšej a ľahšej telesnej hmotnosti. www.janinblog.com

Nohavičky na ples: Áno čo nie?

Po mesiaci strávenom na rôznych vianočných a silvestrovských večierkoch feminity.zoznam.sk

mp3 prehravac sansa

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
tom-o
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.09.2008

PríspevokZaslal: St 05.08.09 23:21Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim... do ruk sa mi dostala tato mp3-ka ale mam problem s tvorenim playlistov... viem si pesnicky do stroja skopirovat cez napr total commander ale nevem tvorit playlisty vo windows media playeri... postupoval som podla manualu a to ze som spravil playlist a potom zosynchronizoval. Skusal som to niekolkokrat ale stale nic... nejde mi ani dohlavy ako vlastne mozem robit playlist z pesniciek v kompe a potom ich dat do prehravaca ked odomna nevyzadoval ziadne kopirovanie a vsetko sa odohrava vo wmp. Wmp tiez udava nespravny volny priestor na mp3-ke comu tiez nerozumiem...

Zaslať odpoveď