IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @241
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Keby niečo

25.2. nesmieš chýbať na Donovaloch! Najodvážnejšia stávka. Buď pri tom! KebyNieco.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Hodinky - zásielkový predaj

Už o 2 dni môžete mať hodinky na Vašej ruke! CASIO, SEIKO, LORUS, 4YOU. www.casallia.sk

Ste správcom siete?

Zlepšite svoje vedomosti v oblasti správy sietí na našich kurzoch! www.gopas.sk

Štýlové hodinky za super ceny

Veľký výber hodiniek za super ceny. Všetko skladom, odosielame do 24 hod. www.redstone.sk

MOZILLA

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
nela71
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.07.2010

PríspevokZaslal: St 21.07.10 16:24Odpovedať s citátomNávrat hore

ahojte neviete v čom je problem ? zapnem mozilu a sa mi tam ukaže okienko s takýmto hlásením :

APLIKACIA JAVASCRIPTU

TypeError: Components.classes['@softage.ru/skype/SkypeFfExtension;1'] is undefined
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
nela71
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: St 21.07.10 16:34Odpovedať s citátomNávrat hore

ešte chcem povedat, že som sa pokušala odinštalovat mozilu a ked som ju nainštalovala zase to robi. a v tej sprave o chybach sa spomina skype tak aj ten som odinštalovala a stale to hlási . neporadite niekto čo s tým ?
Fico
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 11.01.2009

PríspevokZaslal: St 21.07.10 16:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Ak ti nerobí problém angličtina, skús sa riadiť podľa tohto návodu. Keď nevieš dobre po anglicky, tak pomôže Google translate alebo sa rovno spýtaj tu.

// inštalovala si v poslednej dobe nejaký prídavok do Mozilly? Tému, zásuvny modul alebo čokoľvek?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
nela71
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 10:03Odpovedať s citátomNávrat hore

vieščo myslim že som neinštalovala nič také
Fico
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 10:25Odpovedať s citátomNávrat hore

A skúšala si sa riadiť podľa postupu, na ktorý som dal vyššie odkaz?
nela71
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 10:49Odpovedať s citátomNávrat hore

snažila som sa , ale kedže neviem dobre po anglicky tak som si to dala do prekladača a prekladač to preklada tak pomaďarčene čiže už prvý krok mi nebol celkom jasný ... ale dalšia vec ma napadla že ked dam štart - programy - mozilla - tam je aj mozzila firefox a mozzila firefox (núdzový režim) a mam pocit že to druhé tam nemá byt
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 11:07Odpovedať s citátomNávrat hore

ale má núdzový režim je práve na prípady, kedy ti program správne nefunguje a nevieš sa dostať do nastavení, aby si to opravila v normálnom režime
Fico
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 11:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Práve na tej stránke píše, že treba spustiť Firefox v núdzovom režime a ak sa problém odstráni, tak potom sa pokračuje v teste, či je príčina chyby v rozšíreniach (doplnkoch) alebo v grafickej téme.

Takže úplne vypni Firefox a potom ho skús spustiť v tomto chránenom režime. Klikni na pokračovať (ak vyskočí nejaké okno) a potom sem napíš, či stále zobrazovalo tú chybovú správu, aj keď bol spustený v chránenom režime.
mziky
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.07.2010

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 14:44Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, prosím vás mám taký problém, že doteraz čo som klikla v prehliadači Mozzila firefox, pekne sa ukladalo v google desktop, a ja som si to tam našla ked som klikla na prehliadanie podla času, ale momentálne mi tam uloží len dokumenty ktoré otváram a čo sa týka internetového prehliadača, tak tam nie je nič, aj som odinštalovala oba programy, a nanovoich nainštalovala, ale nejde to ani tak
nela71
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 16:45Odpovedať s citátomNávrat hore

vďaka za rady , už som to vyriešila jednoducho som odinštalovala niektore doplnky a hlavne skype doplnok. a už to nerobí. vdaka
Fico
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 17:19Odpovedať s citátomNávrat hore

mziky napísal:
Zdravím, prosím vás mám taký problém, že doteraz čo som klikla v prehliadači Mozzila firefox, pekne sa ukladalo v google desktop, a ja som si to tam našla ked som klikla na prehliadanie podla času, ale momentálne mi tam uloží len dokumenty ktoré otváram a čo sa týka internetového prehliadača, tak tam nie je nič, aj som odinštalovala oba programy, a nanovoich nainštalovala, ale nejde to ani tak

Skús troška presnejšie popísať tvoj problém, lebo neviem z toho veľmi vyjsť. Kde keď si klikla vo Firefoxe? Čo sa ukladalo a kde? Musíš to popísať presnejšie, ak chceš, aby ti niekto pomohol.
mziky
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.07.2010

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 17:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Fico napísal:
Skús troška presnejšie popísať tvoj problém, lebo neviem z toho veľmi vyjsť. Kde keď si klikla vo Firefoxe? Čo sa ukladalo a kde? Musíš to popísať presnejšie, ak chceš, aby ti niekto pomohol.

Vdaka, takze: mam nainstalovany internetovy prehliadac mozzila firefox, a aj google desktop. Na brusenie po internete vyuzivam mozzilu, kedze internet pouziva aj syn, tak vzdy historiu zmazem, ale ked odtvorim google desktop verziu mam 5.9.1005.12335-cs-pb, je tam dole moznost "prochazet casovy prehled" a ja nan kliknem, mala som tam podla datumov a hodin zhromazdene vsetky navstivene stranky, takze som si len nasla datum ktory ma zaujimal, a mala som tam všetko co som v ten den otvorila, od mailov, cez fasebook...,proste čo som v mozzile odklikla, tak som to tam nasla, ale neviem co sa udialo pocas dovolenky, ale po navrate uz som tam nenasla nic, jedine co tam uklada je, ak otvorim nieco v mojich dokumentoch, obrazkoch, atd, ale z internetovej webovej cinnosti tam nebolo nic a nie je nic. Tak som skusila odinstalovat oba vyhladavace, ak prestali spolu komunikovat, ale nepomohlo to. dakujem pekne za to ze sa mojim problemom zaoberate
Fico
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

PríspevokZaslal: Št 22.07.10 18:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Žiaľ, nemám google desktop, takže nemôžem to vyskúšať, ale toto by mohlo pomôcť:
http://desktop.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=16901

Prípadne preložené:
http://translate.google.cz/translate?js=y&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fdesktop.google.com%2Fsupport%2Fbin%2Fanswer.py%3Fhl%3Den%26answer%3D16901&sl=en&tl=sk
Zaslať odpoveď