IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @315
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Zhoď nadbytočné kilogramy

Rýchlo. Jednoducho. Trvalo. Za pomoci naturálnych produktov ! www.janinblog.com

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Monitor zrazu nejde...

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
makoss
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.10.2007

PríspevokZaslal: So 18.10.08 13:21Odpovedať s citátomNávrat hore

Caute.. Mam taky problem este vcera som normalne robil na compe vsetko islo jak ma ist, no ako som pozeral jeden serial, tak mi zrazu len tak z nicoho nic vypol monitor... tak som skusil ze pomykat kablom, odpojit a zapojit kabel, ale nic. Restartol som comp a islo zase vsetko ako ma. Dnes som zapol pocitac a monitor sa vypol asi po 5 minutach spustenia.. restartol som a zase vydrzal asi 3 minuty len.. Teraz ked ho chcem zapnut tak sa vypne hned po loadingu Windows.. co mam spravit ? je mozne ze sa odpalil monitor ? alebo grafa ? diky za vsetky rady...

pripajam video ze co to robi teraz...

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=1zQulub638w
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Gyrxiur
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.07.2006

PríspevokZaslal: So 18.10.08 13:40Odpovedať s citátomNávrat hore

skus testne pred bootovacou obrazovkou stlacat F8 a dat VGA mod, inac ta vadna grafika v logu windowsu vyzera ako vadne pixely, skus monitor na inom PC, ak budu tie pixely stale take, a po skoku do widli nepojde, reklamuj, ak pojde, ale pixely budu naprd, tak ich spocitaj, kolko ich je ciernych alebo bielych a osobitne spocitaj farebne, ak mas a nastuduj si zarucne podmienky, kolko ich treba na reklamaciu, ak bude makat monitor na inom PC uplne bez problemov, bude problem v kabloch alebo grafike, ked tak skus na svojej grafe zase iny monitor na inych kabloch, ak sa ti da

CPU: AMD Phenom II X4 840 MB: ASRock M3A770DE RAM: 2x2 GB DDR3 A-DATA 1600 MHz CL9 HDD: Hitachi 160 GB & Seagate 250 GB & Seagate 2 TB GPU: Gainward GTX 460 1GB GS DVD-RW: ASUS 2014L1T SC: ASUS Xonar DG CASE: ASUS TA663 PSU: Seasonic 500W LCD: Samsung 2253LW
Čo musím dnes spraviť? 1. Vstať z postele, 2. Prežiť, 3. Vrátiť sa do postele...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQMSNSkype
makoss
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 07.10.2007

PríspevokZaslal: Ne 19.10.08 11:20Odpovedať s citátomNávrat hore

no.. dal som ten VGA mode, a ak som spravne pochopil tak mi to pustilo windows akoze bez grafickej karty.. no tak v tom mode som stahol nove drivre na grafu co vysli pred 4 dnami ci kedy, nainstaloval som ich, restartol som comp a chcel som ho pustit normalne, ale nic.. to iste.. inak v monitore to nebude, ani v kabli to som skusal ine secko a robilo to to iste.. takze bude chybna grafa asi... kde najdem starsie drivre na grafiku ? hladal som na nvidia stranke v tom ich archive ale tam sa vobec nevyznam inak mam nVidia GeForce 7300GT...

/edit:
no.. nasiel som starsie drivre, skusal som ich par, nic... skusal som aj system restore dat z pred tyzdna, nic... ja uz fakt nevim pomozte volakto !
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
doubleR
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.10.2008
Vek: 20

PríspevokZaslal: Po 20.10.08 22:02Odpovedať s citátomNávrat hore

mne robi presne to iste ale mam new grafiku...nwm co s tym...

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Po 20.10.08 22:06Odpovedať s citátomNávrat hore

stiahni nejaké live cd (napr ubuntu), napáľ ako bootovacie CD a skús nabootovať live linux.. pokiaľ ti to bude robiť aj na live cd, vidím to na grafiku
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
doubleR
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.10.2008
Vek: 20

PríspevokZaslal: Ne 26.10.08 9:48Odpovedať s citátomNávrat hore

no ja som to vyriesil iba som odinstaloval stare drivre na grafiku a fici

Zaslať odpoveď