IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @305
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vdd Orava - okná, dvere

Eurookná, plast.okná, nábytok, okenice, schodiská, inter. a exter. dvere www.vddorava.sk

Kreditka s 0% úrokom

Navyše získate spať 1% z každej platby! Vybavíte jednoducho online a zadarmo. Karta.Cetelem.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Myslite ekologicky s Orangeom

Zapojte sa do súťaže Zeleň pre mesto a získajte viac stromov pre svoje okolie www.orange.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Môj PC

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Leachim
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 21.06.2006

PríspevokZaslal: Št 21.12.06 22:31Odpovedať s citátomNávrat hore

TaKźe neviem, do ktorej sekcie som to mal dať, lebo to nieje homemade, ani návod, tak to dávam sem.. Casemoddingu tu moc nieje, ale vyzerá to dobre.. Aspoň si myslím

Pred návštevou obchodu:

Po návšteve obchodu a 13 hodinovom skladaní (hlavne upratovaní kabeláže a vŕtaniu dier bez vŕtačky )

Čo vy na to?? Kukal som do témy káblový šalát.. Tak to je nič oproti tomum čo som mal ja

Nakúpil som:
-Nový zdroj, LC Power 550w
-2 katódy UV
-2katódy modré
-Primecooler chladič na CPU
-UV modré flexa

Chystám sa ešte kúpiť:
-Ďalšie UV modré flexa
-UV ADA káble
-UV lak na matičnú dosku
-Ďalšie 2 modré katódy na posvietenie skrinky zo spodu
-Plexisvkové kryty na mechaniky
-A veľda ďalšich vecí

Až na taký malý hačík, že neviem, kedy to kúpim, lebo idem kupovať disk, grafiku a sluchátka

ďalej by som ešte chcel odpíliť spodnú časť toho plastového panelu, aby bol lepšie vidieť chladič na grafike a ten fan hodiť priamo na plexi, aby nasával z vonku čerstvý vzduch. Plánujem na grafiku dať heat-pipe, takže to padne vhod
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
POM4R4NC
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: Št 21.12.06 22:34Odpovedať s citátomNávrat hore

mozno by som tie kable este viac poriesil...inac co to je tt armor?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabber
Leachim
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 21.12.06 22:43Odpovedať s citátomNávrat hore

POM4R4NC napísal:
mozno by som tie kable este viac poriesil...inac co to je tt armor?

jj, to príde, všetky budú flexované, len flexo je drahé kua

ee, je to to, čo mám v podpise, staršia skrinka, ešte vtedy armor ani nebol Je to http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/damier/v5000a.asp

ale mám zálusk na toto http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000bws.asp, lenže sotjí myslim okolo 10 000, lebo ma integrovaného vodníka.. Ináč by som bral http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/kandalf/va9000bws.asp strašne sa mi páči
Shark NX
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 06.07.2006

PríspevokZaslal: Št 21.12.06 22:45Odpovedať s citátomNávrat hore

No ja mam velmi podobne spravene pc len som to sem nehodil lebo to nepovazujem za casemodding ... su to len kupene komponenty hodene do case a finito
Inac celkom pekny case pekna pracicka ale ked tam mas uz UV Katody tak tam modre nedavaj ... svetlo z UV uplne pohltia modre katody a bude ti to prd platne

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 21.12.06 22:48Odpovedať s citátomNávrat hore

Shark NX napísal:
No ja mam velmi podobne spravene pc len som to sem nehodil lebo to nepovazujem za casemodding ... su to len kupene komponenty hodene do case a finito
Inac celkom pekny case pekna pracicka ale ked tam mas uz UV Katody tak tam modre nedavaj ... svetlo z UV uplne pohltia modre katody a bude ti to prd platne

Mám to rozmiestené tak, aby to bolo vyvážené neboj Mno 13 hodinové skladanie PC nieje iba nahádzanie A pár vecí som v tej caske robil, vŕtal som tam diery pre vypínače na neóny a tak... Keď bude čas, idem prerábať starú AT skrinku, to budú haluze
Leachim
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Št 21.12.06 22:59Odpovedať s citátomNávrat hore

Pridávam ďalšie fotky:

Táto je Špeciálne pre Shark NX-a, takto som vyriešil tie vypínače na neóny, som si všimol, že tebe tam iba tak vysia

Počas skladania:

Moje pracovisko: (sry za ten bordel)

Shark NX
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 06.07.2006

PríspevokZaslal: Št 21.12.06 23:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Pekne spravene ... len osobne by som spravil vacsie okno v bocnici ... case je od vyroby velmi pekne spraveny cize tam moc uprav uz netreba robit

Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 22.12.06 1:05Odpovedať s citátomNávrat hore

Shark NX napísal:
Pekne spravene ... len osobne by som spravil vacsie okno v bocnici ... case je od vyroby velmi pekne spraveny cize tam moc uprav uz netreba robit

jj, ale to menšie okno v bočnici má svoje + za ním je natiahnutá bakeláž, neóny atď.. A všetko je to pekne schované
eXistenZ
Administrátor
Administrátor

Založený: 13.10.2006
Vek: 22

PríspevokZaslal: Pi 22.12.06 12:52Odpovedať s citátomNávrat hore

pekne, ale tie biele mechaniky tam nemaju chybu

Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103
Leachim
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 22.12.06 13:43Odpovedať s citátomNávrat hore

eXistenZ napísal:
pekne, ale tie biele mechaniky tam nemaju chybu

Vieš čo, je mi to jedno, lebo ich aj tak neni vidieť A jedna je ešte v z=aruke, takže ju striekať nebudem a čiernu nemali na sklade a potreboval som ju hneď
Zaslať odpoveď