|
 | | |
| Hodnotenie |
| na jednotku | | 12% | [ 3 ] |
| na trojku | | 48% | [ 12 ] |
| na pietak | | 40% | [ 10 ] |
|
| Celkom hlasov : 25 |
|
| Autor | Správa |
Preston Marlow
 Užívateľ
 Založený: 29.03.2009 Príspevky: 3091 Bydlisko: Banská Bystrica
 | Zaslal: Ne 12.07.09 22:38 |   |
pri vsetkej ucte asi budem suhlasit s mos.-om nakolko neviem si pomoct,ale casemodom by som to nenazval ani spätne o nejakych 5-7 rokov dozadu. uz lentaka taka skrinka Thermaltake Armor:
http://images.tigerdirect.ca/skuimages/large/T925-2068-a1.jpg
s jednou katodou a tymi modrymi vetrakmi pred 4 rokmi vyzerala ako lepsi casemod v zakladnom vybaveni. sorry za nazor, ale casemod si predstavujem inak, tym samozrejme ta neodradzam od tvorivej cinnosti a dufam ze nam sem hodis v buducnosti fotky ktore sa uz budu dat dlhe chvile pozerat. čúúús. |
_________________ NB ASUS NJ71 core i5, ATI 5730 1GB, 4GB RAM 1066 MHz-načo hrať sračku Medal of Honor,keď môžme hrať Bad Company 2!
monitor: HP LP2475w S-IPS | |
    |
 |
trewis15
 Užívateľ
 Založený: 15.06.2009 Príspevky: 15 Bydlisko: Bardejov
 |
|
     |
 |
Power055
 Užívateľ
 Založený: 29.06.2009 Príspevky: 43 Bydlisko: Košice
 | Zaslal: Po 13.07.09 13:03 |   |
Práve také robiť nemusíš ten človek mal vybavenie za viac peňazí než stálo tvoje (i moje a iných) vnútro PC a je to profesionál. Podľa mňa by to chcel zmenu plexi, minimálne aby tam nebol ten bočný fan. Úprava káblov nech je to pekné usporiadané. Vyzerať tie rošty z pred fanov a nasadiť kúpené pekné chrómované ktoré ani nekladú taký odpor vzduchu. Viac sa pohrať s prednou maskou, trošku si naštudovať o lamináte (ten sa môže hodiť pri tvorbe nielen masky). No ja sám som ešte nespravil casemodding takže by som v podstate mal byť ticho ale aspoň ti hodím linky odkiaľ čerpať múdrosť nie ako tí kolegovia hore čo len kritizujú
Tu toho nájdeš kopu od návodov až po ukážky niektorých casemoddingov a ako ich spravil http://pctuning.tyden.cz/navody/41 |
| |
   |
 |
trewis15
 Užívateľ
 Založený: 15.06.2009 Príspevky: 15 Bydlisko: Bardejov
 | Zaslal: Ut 14.07.09 10:22 |   |
dikes mas to umna. idem hned pozerat |
| |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |