IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @303
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Účtovníctvo, Faktúry, Sklady

jednoducho ovládateľné programy od MRP za 20 rokov cez 100000 inštalácií www.mrp.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Modrý nádech u Fujitsu SL22W-1 LED

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Humwee
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.07.2005

PríspevokZaslal: Po 05.12.11 22:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim.

Mám problém s novým monitorem. Ať si hraju s nastavením jak chci, pořád má takový slabě modrý nádech. Hlavně u bílé barvy je to znát. Bílá prostě není bílá, ale lehce do modra.
Už si s tím hraju celé odpoledne, zkoušel jsem různě hejbat s kontrastem, gamma, jasem, sytostí a barvama, ale pořád se mi nedaří dostat z obrazu ten lehce modrý nádech.

Nemáte nějaké tipy co s tím aby bílá bílá byla ? Mě už napadá použít jen Lanzu

Jinak monitor je připojen přes DVI a ovladače od grafické karty nejnovější.

Před tím jsem měl připojen starý Asus a 24 palcový LG Flatron a u těch nebyl žádný problém.

Předem díky.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
KocuR
Moderátor
Moderátor

Založený: 14.12.2005
Vek: 25

PríspevokZaslal: St 07.12.11 0:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak... Mozes skusit kalibraciu vo windowse, u tej si ale nie som isty ci ti pomoze. Neviem co si skusal s nastavovanim farieb, ale ked tam mas moznost nastavit si ich pomery, tak sa modry nadych musi dat odstranit miernym znizenim intenzity modrej. Modry nadych tiez moze byt sposobeny vysokou nastavenou teplotou bielej, to by ale malo byt spojene so spomenutym nastavovanim pomerov farieb

AthlonX2_3800+@1.1V;ZalmanCNPS7500AlCu;MSI_K9N_Platinum;4G_DDR2;GF7600GS@620/1100;320GB;tuned_LC_Powa420W;silenced_A+Trooper;2xNoctuaNF-S12;tuned_Audigy;SamsungSM2033;LogiMedia+G5;tkaudio_poweredbyTVM(for now)
AthlonII_255@1,125V;BEboxCooler;MSI760GM-E51;2G_DDR3;160GB;tuned_Fortron400W;tuned_hovnocase;AC12025;AcerAL1916W;GeniusSP-HF1250x;DeLux_keyboard;MSmouse
LenovoG550:C2D_T6500;G105m;4G_DDR3;320GB;LogiM705;PortaPro ... ... ... internet & IPTV connection by Antik (70/70Mbps)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď