IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @303
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Predaj Lacných DVD, Blu-ray

Predaj lacné DVD v kartóne / od 1 € Filmové novinky na DVD, Blu-ray www.dvdlipa.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Modra smrt

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
sph1Nx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.09.2009

PríspevokZaslal: Ne 25.12.11 23:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim dnes mi zacal pocitac z nicoho nic zamrzat a po chvilke naskoci modra obrazovka:http://www.postimage.org/image.php?v=TsRAtlJ . Nikdy sa mi nic podobne nestalo. Lamem si hlavu co mohlo sposobit tento problem ale na nic som neprisiel. Napisem sem vsak par moznosti ktore by vam skusenejsim mohli nieco signalizovat. Prvy crush dump som zaznamenal ked som spustil jedno HD video vo vLc playeri a jedno v bs playeri. Urobil som rr a spustil znovu iba jedno hd video vo vlc playeri a o 5 s dalsi crush dump na konte . Tak som si povedal ze nainstalujem najnovsie ovladace na graficku co som aj spravil. Vyskusal som spustit hd video a mohol som sa radovat 4 hod po ktorych nasledoval dalsi crash dump. Cize v grafike to asi nebolo. Dalsia moznost je ze to ma nasvedomi novy hardwer zvukovy dostal som totiez subwoofer s dvomi speakrami a nainstaloval ich. Iba som pozapajal kabliky tot vsio. Poslednu vec co som spravil bolo nainstalovanie softwaru rapidmanager na download linkov z internetu...vopred dakujem za rady

// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

mam pomerne novy notebook vykonny Asus G73jh win 7 64bit ati 5870hd 6 gb ddr3 i7proc
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
HGDS1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 02.09.2011

PríspevokZaslal: Ne 25.12.11 23:38Odpovedať s citátomNávrat hore

1, vola sa to crash dump ked uz mas snahu o anglictinu
2, odinstaluj v safemode ovladace grafy a natiahni najnovsie (ano, viem ze si nieco podobne skusal)
3, kedze je to ntb, stahoval si zo stranky nvidie/amd alebo od vyrobcu?
4, nechapem ze na fotke je toshiba a ty tocis nieco o asuse.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 25.12.11 23:46Odpovedať s citátomNávrat hore

jop to je image ktory som zkopcil z jedneho fora kde nedospeli k ziadnemu zaveru tak som to postol sem len pre orientaciu....po anglicky viem obstojne neviem preco som tam dal u my bad ale ja tam uz najnovsie mam...a nemoze to byt aj vina tych reprakov?
HGDS1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 25.12.11 23:48Odpovedať s citátomNávrat hore

teoreticky moze, skus ich dat prec a fungovat bez nich nejaky cas. ak sa nic neudeje, je to zrejme nimi.

ale s tym BSOD pri videach je to skoro vzdy grafa, resp jej drivery.

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 25.12.11 23:55Odpovedať s citátomNávrat hore

a ten software link manazer? btw ked to bude nimi da sa nejako predist tomuto problemu aj ked ich budem pouzivat? to nie je pre mna riesenie robit kompromisy s laptopom
HGDS1
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 25.12.11 23:58Odpovedať s citátomNávrat hore

ja si ani nepamatam ze by som niekedy mal BSOD vyslovene zo softu (nie driverov) takze pochybujem.

Zaslať odpoveď