IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @533
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výpredaj matracov

Zľavy 50% Len do vypredania zásob www.vypredajmatracov.sk

inhodinky.sk, hodinky pre Vás

Excelentné hodinky, excelentné ceny Širkoký výber značkových hodiniek www.inhodinky.sk

Karta bezpečnostných údajov

KBÚ podľa REACH, safety data sheet, SDS MSDS, KBU, vypracovanie, revízia, správa www.ekotox.sk

LED Hodinky SHARK €39, -s DPH

Akcia - poštovné úplne zadarmo! Akcia! Pánske Hodinky Shark zľava 70% www.toppredaj.sk

Nebezpečné sociálne siete

Zisti bezpečnosť svojho profilu skôr, než to niekto zneužije. https://apps.facebook.com

Modifikácie RedMod

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
RedMod
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 05.01.2010

PríspevokZaslal: Št 07.01.10 20:15Odpovedať s citátomNávrat hore

Mate pravdu pani, bude treba skrinku streknut nech je to kompletny mod. Pokial to bude jednoduche striekanie urobim to sam, ale ak budem chciet nieco fakt detailne (obrazce a vzory), dam to odbornikovy.
Som zvedavy na vase moddy pani!!!
Astorian
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
MosQuiTooO
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.01.2010

PríspevokZaslal: Št 07.01.10 23:07Odpovedať s citátomNávrat hore

vidno ze mas skill v rukach...ale skus vlastnu case urobit nejak viac..v predu dajake knofliky na regulovanoe fanov alebo display s teplotou ..alebo fan dole v predu na case a pod. BTW odkial si? mozno by si mi pomohol
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
RedMod
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 08.01.10 10:36Odpovedať s citátomNávrat hore

MosQuiTooO napísal:
vidno ze mas skill v rukach...ale skus vlastnu case urobit nejak viac..v predu dajake knofliky na regulovanoe fanov alebo display s teplotou ..alebo fan dole v predu na case a pod. BTW odkial si? mozno by si mi pomohol

Dakujem! Na vlastnej skrinke sa vysantim kolko mi fantazia/skill/ucelnos dovoli. Skrinku mam vyhiadnutu - ANTEC One P-180 Mini.
Pracujem v Nitre a byvam od nej kusok. Velmi rad ti pomozem s moddom. To ma bavi viac ako pracovat na vlastnej skrinke. Vyrezavam/moddujem skoro zadara. Pokial si ochotny zniest asi 3 eura za platky do lupienkovej pilky a blbosti okolo.
Ide mi o zabavu nie o zarobok.

Astorian
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQZobraziť autorove WWW stránky
MosQuiTooO
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 08.01.10 20:37Odpovedať s citátomNávrat hore

to je od teba pekne ze rad robis inym...len skoda ze som z Kosic ..ale mozno pojdem okolo Nitry lebo znama pracuje v Rakusku a ked budem mat bednu so sebou tak sa rad zastavim
RedMod
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.01.10 10:20Odpovedať s citátomNávrat hore

Ved ked budes mat cestu tak sa zastav. Alebo posli bocnice postou.
Astorian
Atrix24
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.06.2007

PríspevokZaslal: Po 11.01.10 13:26Odpovedať s citátomNávrat hore

Vedel by si aj vyrezat len plexisklo?? Mam hp rasknute na bocnici a potrebujem nove. Je to presne tato bocnica http://www.tichepc.sk/Lancool-W-KM2AB-5-Priehladna-bocnica-pre-Dragon-Lord.html?arg1=001022009

Atrix24 /// DESKTOP // PROCESOR: Intel Core2Quad Q9400 2.66GHz @ 3,56GHz, ZÁKLADNÁ DOSKA: Asus Maximus II Formula, PAMETE: Kingston HyperX 4x2048 MB DDR2 1069MHz CL5, GRAFICKÁ KARTA: Asus nVidia Geforce GTX470, HDD: Systémový disk: Kingston 64GB SSDNOW V+Series, Úložisko: Western Digital 2TB EARS + 1TB EADS, ZDROJ: Fortron Epsilon 700W + Noctua P12, ZVUKOVÁ KARTA: Asus XONAR D1, SIEŤOVÁ KARTA: Asus NX1001, CASE: Lancool K62, VENTILÁTORY: 3x LianLi 140mm + 2x LianLi 120mm, MONITOR: Samsung Syncmaster 2243BW, MYŠ: Logitech G5 Blue + Roccat Taito, KLÁVESNICA: Logitech G11, REPRO: Logitech Z-5500 Digital, OS: Windows Seven Ultimate 64bit // VODNÉ CHLADENIE: EK Water Blocks EK-Supreme HighFlow Acetal, EK Water Blocks EK-FC470 GTX SLI - Acetal, Laing DDC-1T Pump, XSPC TOP+Expa, Black ICE Radiator GT Stealth 280, Hadice Tygon 1/4 /// MOBIL: iPhone 4 /// NOTEBOOK: Asus K52DE /// AUTO: Škoda Octavia II RS Blue Race
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
MosQuiTooO
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.01.10 14:13Odpovedať s citátomNávrat hore

RedMod napísal:
Ved ked budes mat cestu tak sa zastav. Alebo posli bocnice postou.
Astorian

ok..momentalne ale nemam nic rozrobene
RedMod
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.01.10 19:57Odpovedať s citátomNávrat hore

Atrix24 napísal:
Vedel by si aj vyrezat len plexisklo?? Mam hp rasknute na bocnici a potrebujem nove. Je to presne tato bocnica http://www.tichepc.sk/Lancool-W-KM2AB-5-Priehladna-bocnica-pre-Dragon-Lord.html?arg1=001022009

Nuz viem, ale ved to je uplne trivialna zalezitost vyrezat plexo. V baumaxe kupis plexo potrebnej hrubky, a odpilis platkom na zelezo. Smirglom zabrusis hrany a hotovo.
Pripadne napilis tie sikne zuzenia a narezies z oboch stran co najhlbsie a ulomis. Zabrusit a hotovo.
Ale ked silou mocou chces, moze byt.
Astorian
RedMod
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.01.10 19:58Odpovedať s citátomNávrat hore

MosQuiTooO napísal:
ok..momentalne ale nemam nic rozrobene

Ok, pisal si ze by som ti mozno pomohol, ale ak nic tak nic.
Astorian
Atrix24
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.06.2007

PríspevokZaslal: Po 11.01.10 21:13Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja si to neviem moc predstavit ako by si dosiahol pri bruseni kvalitu skla. Podlamna tam bude stale vydiet neake skrabance ne?

Atrix24 /// DESKTOP // PROCESOR: Intel Core2Quad Q9400 2.66GHz @ 3,56GHz, ZÁKLADNÁ DOSKA: Asus Maximus II Formula, PAMETE: Kingston HyperX 4x2048 MB DDR2 1069MHz CL5, GRAFICKÁ KARTA: Asus nVidia Geforce GTX470, HDD: Systémový disk: Kingston 64GB SSDNOW V+Series, Úložisko: Western Digital 2TB EARS + 1TB EADS, ZDROJ: Fortron Epsilon 700W + Noctua P12, ZVUKOVÁ KARTA: Asus XONAR D1, SIEŤOVÁ KARTA: Asus NX1001, CASE: Lancool K62, VENTILÁTORY: 3x LianLi 140mm + 2x LianLi 120mm, MONITOR: Samsung Syncmaster 2243BW, MYŠ: Logitech G5 Blue + Roccat Taito, KLÁVESNICA: Logitech G11, REPRO: Logitech Z-5500 Digital, OS: Windows Seven Ultimate 64bit // VODNÉ CHLADENIE: EK Water Blocks EK-Supreme HighFlow Acetal, EK Water Blocks EK-FC470 GTX SLI - Acetal, Laing DDC-1T Pump, XSPC TOP+Expa, Black ICE Radiator GT Stealth 280, Hadice Tygon 1/4 /// MOBIL: iPhone 4 /// NOTEBOOK: Asus K52DE /// AUTO: Škoda Octavia II RS Blue Race
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
RedMod
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Po 11.01.10 21:45Odpovedať s citátomNávrat hore

Atrix24 napísal:
Ja si to neviem moc predstavit ako by si dosiahol pri bruseni kvalitu skla. Podlamna tam bude stale vydiet neake skrabance ne?

Nuz, plexo sa brusi inak ako kov alebo drevo. Smirgle su ine. Je viac metod smirglovania plexa. Tu ti asi odporucim mokre smirglovanie a ktomu prislusne smirgle. zacinas drsnym a koncis jemnuckym s pastou. posas brusenia voda odnasa odbruseny material. ked skoncis, hrany plexa su ciste a cire.
Tato linka je sice o lesteni plastovych svelometov ale aspon pochopis ako to funguje :
http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/obnovenie-lesku-svetlometov-z-plastu-t24600.html
Viac ti asi neporadim priatelu.

Astorian
winyx
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 25.08.2008

PríspevokZaslal: Št 18.02.10 22:45Odpovedať s citátomNávrat hore

počuj, čím to vyrezávaš ? mi nepovedz, že listovou pílkou... :O ved to sa nedá tak rezať plech...vkuse sa zo zasekáva... listy sa lámu rýchlo a vôbec to nejde.. tak ako si to robil ?

Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein-
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQMSNJabberSkypeYahooAOL
RedMod
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Pi 19.02.10 19:36Odpovedať s citátomNávrat hore

Ok tak este raz. Skutocne to reziem lupienkovou pilkou. Platky pouzivam rovne (priame), nie spiralove (krutene vsesmerove). Platky upinam do klasickej rucnej pilky.
Rezanie lupienkovou pilkou = vela tahov hore a dole pri minimalnom posune vpred a zasadne pravidlo - netlacit pilkou v smere rezu, iba opierat! Nechat pilku nech napreduje materialom zvolna. Chce to trpezlivost a jemnost.
Ked mi stale neveris, tak sa prid pozriet ako to robim.
Astorian
RedMod
Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Št 27.05.10 10:58Odpovedať s citátomNávrat hore

Nasiel som nahradnu skrinku. a tak som sa pustil do bocnice. Na stranke mam foto: http://www.redmod.sk/index.php/case-modding/mod-wolf.html
Posledne foto s kde su hrany dokoncene a zabrusene chyba. Uploadnem.
Este je tam kopa prace, ale pomaly napredujem.
Astorian
Zaslať odpoveď