IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @298
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Mobilné telefóny Samsung

O krok pred ostatnými v každom okamihu. Presvedčte sa sami. www.samsung.com

Telefóny v Orange e-shope

Nečakajte v rade – nakúpte výhodne cez internet alebo cez telefón! www.orange.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Tablet PC "7 "

Tablet 7"Android, rozš.o klávesnicu Najnižšia cena, len 68 E, limit.množstvo www.akciacena.sk

Mobilny internet v notebooku a Samsung U800

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
andreas
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.01.2008

PríspevokZaslal: Po 08.12.08 17:14Odpovedať s citátomNávrat hore

Vie niekto poradit, kde by mohol byt problem? Internet v mobile mi ide bez problemov, no v notebooku s pripojenim cez USB ani za svet. Skusal som snad uz vsetko mozne, nastavit pripojenie pomocou Samsung PC Studio 3, nastavit pripojenie pomocou PDF navodu od T-Mobilu, ktory mi poslal pracovnik podpory, ked som tam volal.... skusal som rozne kombinacie nastaveni, kedze uz len volacie cislo je v manuali T-Mobile *99# alebo *99***1#, no v pripojeni, ako ho nakonfigurovalo PC Studio (so zvolenim Slovensko > T-Mobile) je *99**1*1#...
Ako-take pripojenie sa mi podarilo rozbehat len raz, hned, ked som nainstaloval ovladac na telefon a PC Studio, aj to vtedy mi nesla ziadna stranka okrem T-mobile. Odvtedy vzdy po snahe pripojit sa obdrzim chybovu hlasku najprv:
kód:
Chyba 651: Modem nebo jine zarizeni ohlasilo chybu

a potom vzdy:
kód:
Chyba 692: Chyba hardwaru portu nebo jineho zarizeni pro pripojeni

Ma niekto podobne skusenosti s internetom cez telefon Samsung?

Ocenim kazdu radu, pred tym, nez ten telefon rozbijem od zlosti...

PC:
Zdroj: Corsair HX 520W | CPU: Core 2 Quad Q9650 + Noctua NH-C12P | MB: Asus P5Q Turbo | RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair XMS2 1066 MHz | VGA: Sapphire Radeon HD4890 1GB | HDD: Seagate 500GB SATAII + 2x 250GB | CASE: AeroCool ExtremEngine 3T | 24" LCD HP LP2475w, repro Genius SW-HF5.1 5000
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď