|
 | | |
| Autor | Správa |
webkar
 Užívateľ
 Založený: 15.12.2008 Príspevky: 405
 | Zaslal: Pi 01.07.11 17:43 |   |
zdravím, mám starý thinkpad r50e s wifi kartou s chipsetom ipw2200 chcel som to použiť na crackovanie wifi sietí no aj keď túto kartu prepnem do monitor módu tak síce airdump-ng funguje ale injectovanie packetov nie + čo som nahodil backtrack 5 tak tam mi ju ani nerozpozná preto si chcel kúpiť novú na alze som našiel http://www.alza.sk/tp-link-tl-wn562ag-d185178.htm . má chipset Atheros na webe aircracku píšu že chipset Atheros je podporovaný no nikde som nevidel že by to niekomu na tejto karte išlo/nešlo ani som nevidel linuxácke drivery na túto kartu. preto mám otázku pôjde mi v pohode všetko (sniffing,injecting...) na backtrack5 (popr. inej dist.) ?? ak nie tak akú kartu do tých 20éčok doporučujete. vopred díki. |
_________________ MB: GA MA770 US3 CPU: AMD athlon II x4 620 (OC na 3250Ghz) RAM: 2x 1GB kingston DDR2 400Mhz + 1x 2GB Adata 400Mhz HDD: 2x 300GB GPU: GTX460 PSU: AC 650W | |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |