IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @286
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Špičkové Mikrofóny

Kvalitné Mikrofóny Sennheiser Pre Profesionálov. Mikrofon sennheiser.sk

Založenie s.r.o. na kľúč

Zmeny v s.r.o. rýchlo, lacno od 90 EUR Zápis s.r.o. do ORSR za 216, - EUR www.spolocnostisro.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

SunSoft e-shop

Kompletný sortiment výpočtovej techniky. Tisíce položiek za výhodnú cenu. shop.sunsoft.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

mikrofón funguje až priveľmi

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
atlet_sk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.07.2011
Vek: 16

PríspevokZaslal: So 28.01.12 10:47Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím, mohol by mi niekto poradiť ako si mám správne nastaviť mikrofón ? Problém mám taký že, ja počujem v reproduktoroch a sluchátkách všetko čo mikrofón zachytí a to nemám nič spustené iba windows. Keď hrám hry tak mi to nerobí ale myslím si že by to nemalo robiť ani keď mám hry vypnuté a nič mi nebeží iba windows a chrome

Diky za odpovede

CPU: Intel i5 2500K 3,30GHz BOX || VGA: ATI Radeon HD 6950 2GB || MB: GIGABYTE Z68X-UD3H-B3 || RAM: DDRAM3 2x4GB Corsair 1600 CL9 || HDD: Seagate Barracuda 500GB SATA III 7200ot 16MB || DVD-RW: Lite-On iHAS12 SATA bulk+SW || CASE: Fractal Design Define R3 Black Pearl || PSU:Corsair Power Supply CMPSU-750AXEU 750W || LCD: LED ASUS FULL HD 23" 1980x1080 || OS: Win7 Home Premium 64-bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
killer
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.08.2009

PríspevokZaslal: So 28.01.12 10:53Odpovedať s citátomNávrat hore

takze to, co povies do mikrofonu, sa prehrava cez repro?
ak mas W7 (sudim podla podpisu) skus toto: pravym mysitkom na ikonu reproduktora vedla hodin -> nahravacie zariadenia -> pravym mysitkom na mikrofon -> vlastnosti -> karta pocuvat
skontroluj ci nemas zaskrtnute "pocuvat toto zariadenie" ak ano, odskrtni ho a nastavenia uloz

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuJabberZobraziť autorove WWW stránky
atlet_sk
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.07.2011
Vek: 16

PríspevokZaslal: So 28.01.12 13:03Odpovedať s citátomNávrat hore

Nie nemám to zaškrtnuté ...

CPU: Intel i5 2500K 3,30GHz BOX || VGA: ATI Radeon HD 6950 2GB || MB: GIGABYTE Z68X-UD3H-B3 || RAM: DDRAM3 2x4GB Corsair 1600 CL9 || HDD: Seagate Barracuda 500GB SATA III 7200ot 16MB || DVD-RW: Lite-On iHAS12 SATA bulk+SW || CASE: Fractal Design Define R3 Black Pearl || PSU:Corsair Power Supply CMPSU-750AXEU 750W || LCD: LED ASUS FULL HD 23" 1980x1080 || OS: Win7 Home Premium 64-bit
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď