IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @286
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Pevné disky Samsung

Formula medzi pevnými diskami. Rýchle, tiché a spoľahlivé. www.samsung.com

BISHOLIN už aj na Slovensku

Unikátny preparát na pohybové ochorenia: reuma, svaly, šľachy ale aj iné problémy www.detoxipan.sk

Optimalizujeme firemné IS

Váš dobrý informáčný systém v DOS vám upravíme na moderný systém. www.partnersoft.sk

Kúpa auta v Rakúsku

bezpečnejšia. Rakúsko, ako druhá krajina Európskej únie po Slovenskej autoviny.zoznam.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Might & Magic Heroes VI

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
xkeiko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.11.2010

PríspevokZaslal: So 14.01.12 18:27Odpovedať s citátomNávrat hore

Hrávate to niekto? Ja som roky hrával 3ku, trocha 5tku. No pri 6tke mám problém v scenáriu vyhrať nad počítačom... Aj pred chvíľou mapa obrovská, dal som si nekromanov, 6 hráčov, každý sám a po dvoch mesiacoch si ku mne naklusal hrdina z tvrzu a sfúkol moju armádku takým spôsobom, že to som ešte nevidel
Môžete mi poradiť nejakú dobrú taktiku resp ako mám ten "cheatujúci" počítač vytrieskať?

OS Windows 7 64-Bit | Case CoolerMaster Elite 430 Black Edition | PSU Corsair CX600 v2 | MB ASUS P8P67 LE (rev 3.0) | CPU Intel i5 2500k | CPU Cooler BOX | RAM KINGSTON 8GB DDR3 1600MHz HyperX blu Edition | VGA GIGABYTE N570OC-13I | HDD HITACHI Ultrastar A7K1000 1TB | LCD 24" PHILIPS 244E | Keyboard A4Tech G800 Gamer | Mouse A4tech XL-747H
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mikiferi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.09.2010

PríspevokZaslal: So 14.01.12 20:32Odpovedať s citátomNávrat hore

tiež som mal na začiatkoch problémy, a nejaká tá rada viac hrdinov treba mať, držať mestá, počítač má väčšinov len jednu elitnú armádu, keď ti bude chcieť dobyť mesto musíš tam rýchlo premiestniť svoju elitu, väčšinou si netrúfne, ako píšem dá sa to len treba trocha viac tréningu

PC: l CPU: AMD Athlon x4 640 3Ghz l MB: Gigabyte GA880-GMA l RAM: Kingston 4GB 1333MHz DDR3 CL9 DIMMs l VGA: Gigabyte 6850 dual fan l HDD: Seagate Barracuda 7200.11 1.5TB l DVD-RW: LG SATA II l PSU: CORSAIR Power Supply VX450 l CASE: Cooler Master 333
xkeiko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.11.2010

PríspevokZaslal: So 14.01.12 20:45Odpovedať s citátomNávrat hore

No na takú obtiažnosť nie som zvyknutý, resp neviem čo robím zle a to hrám na normálnej... prepnúť to na ľahkú mi príjde trápne, ale asi budem musieť v trojke som hrával sám proti 3-4 a málo kedy som mal problémy...
Inak hrávam tak, že na začiatok 2 hrdinovia, jeden všetko bije, druhý zbiera. Prvý týždeň staviam budovy na výrobu jednotiek, neskôr keď sú financie všetky jednotky vykúpim a nasleduje ich upgrade. Skoro všetky boje bez nejakých strát až príjde počítač a armáda taká, že by zvládol 2-3 také čo mám ja... Neviem, možno je to aj v hrdinoch a ich skilloch, v tom mám ešte chaos.

OS Windows 7 64-Bit | Case CoolerMaster Elite 430 Black Edition | PSU Corsair CX600 v2 | MB ASUS P8P67 LE (rev 3.0) | CPU Intel i5 2500k | CPU Cooler BOX | RAM KINGSTON 8GB DDR3 1600MHz HyperX blu Edition | VGA GIGABYTE N570OC-13I | HDD HITACHI Ultrastar A7K1000 1TB | LCD 24" PHILIPS 244E | Keyboard A4Tech G800 Gamer | Mouse A4tech XL-747H
Zaslať odpoveď