| Autor | Správa |
LoleqBoleq
 Užívateľ
 Založený: 01.08.2009 Príspevky: 47
 | Zaslal: So 24.12.11 14:10 |   |
rád by som sa opýtal, či nevie niekto, možno aj pomocou nejakého html príkazu ako zabrániť tomu aby sa pozadie "prelialo" z poľa stránky na komplet celú "obrazovku" prehliadača
je to už exportovaná podoba "náhľad" tak akoby sa to uploadlo na nejaký hosting
Uploaded with ImageShack.us |
| |
  |
 |
89Aquarius
 Užívateľ
 Založený: 14.07.2009 Príspevky: 1768 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: So 24.12.11 14:22 |   |
urob si jeden velky div, ktory bude mat v sebe celu tu stranku a pridel mu to pozadie |
_________________ pc::cpu:AMD PhenomIIX4 965 @ 4GHz with Zalman CNPS10X Flex & Fractal fan 12 cm mb:Gigabyte MA78LMT-S2 ram:2x4 GB Kingston gpu:Gigabyte N450OC2-1GI hdd:Seagate Momentus XT 500GB + Seagate 7200.12 500GB case:CoolerMaster Elite 335 psu:Seasonic S12II 430W fan: Bitfenix spectre pro 12cm controller: NZXT Sentry II dvd:2xLG22 mouse:Gigabyte GM-M6580 keyboard: Logitech wave usb lcd: LG IPS225V os: win7x64 ultimate / Linux Mint 12x64 lisa (gnome3) pctv: AverTV Volar HDPRO + Thomson ANTUSB300
nb::HP ProBook 4330s cpu: i3 SB 2.1 GHz gpu: Intel hd3000 ram: 1 x 4 GB Kingston hdd: WD 320 GB 7200 rpm os: win7x64 home premium / Linux Mint 12x64 lisa (gnome3)
cell::Nokia N95 microSDHC: 8GB earphones: Sennheiser MX270 | |
   |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 | Zaslal: So 24.12.11 14:38 |   |
samozrejme, nepoužívaj takéto nástroje a nauč sa aspoň html + css. Takéto programy sú najhoršie, čo môže byť.
Mimochodom, v html nie sú žiadne príkazy, je to bezstavový značkovací jazyk. |
| |
  |
 |
LoleqBoleq
 Užívateľ
 |
už toľko krát som si povedal že začnem s html prejdem na php a css a prešli skoro 2 roky a stále som ani nezačal, toto robím len tak.
ďakujem za reakcie, no prosím ak neviete, nepíšte, toto je k publisheru, nie o php css základoch |
| |
  |
 |
walther
 Užívateľ
 Založený: 24.01.2008 Príspevky: 10194 Bydlisko: Bratislava Vek: 24
 |
Nevieme? Nevidel som jediný program, ktorý by dokázal vytvoriť použiteľné HTML/CSS pre optimalizované pre všetky browsere. Ty to môžeš tvoriť kľudne aj v notepade, ale výsledok je rovnaký - bez znalostí html/css s tým spravíš. Môžeme ti kľudne napísať, čo máš kde zmeniť, a čo z toho, keď o týždeň si späť s ďalším základným problémom??? Nemáš očividne ani len potuchy, ako funguje css a nejavíš ani štipku nejakej snahy to pochopiť, keďže podľa všetkého čakáš nejakú zázračnú formulku, čo ti tu dakto poradí a pôjde to super všade. A k tomu všetkému máš ešte tú drzosť súdiť, či dačo vieme alebo nie a či ti môžeme vôbec dačo napísať Proste neskutočné. Mrhanie časom! |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 Založený: 21.02.2006 Príspevky: 4627 Bydlisko: Bratislava
 | Zaslal: Ne 25.12.11 14:48 |   |
LoleqBoleq - ak nevieš, nepíš, toto nie je o publisheri, ale o html a css (s php to absolútne nesúvisí). Alebo si myslíš, že ten publisher ti vypľuje iný kód ako html?
Takže:
1. ak chceš poradiť, daj odkaz na živú ukážku, z obrázku nič nevieme
2. presúvam do HTML, ak máš problém so samotným softvérom, to patrí do inej sekcie - ale tam nebudeme riešiť výstupný html kód (lebo to sa netýka toho softvéru) |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
LoleqBoleq
 Užívateľ
 | Zaslal: Ne 25.12.11 19:09 |   |
s prepáčením, ja som len chcel vedieť či neviete, to je všetko, to isté aj s tým bolo aby sa stránka vycentrovala do stredu a áno viem, že síce v publishery si ťukám a píšem, viem, že všetko zapisuje neviem do ktorého jazyka ale ak sa nemýlim tak do html...a nemienim tu otravovať s každým problémom, a nie nemám potuchy a šajnu o css php atď atď. ako som spomínal, mám materiály, dosť materiálov, ale nemám čas a ani náladu na to, toto je príjemný oddychový spôsob tvorby, prípadne neaká vlastná zábavka takto, viem, že cez takéto sa nikdy poriadna stránka neurobí, no nerozumiem, prečo hneď niektorí takto reagujú, snažím sa kľudne...
a obrázkom som len chcel ukázať že už priamo v prehliadači to pozadie, ktoré som si dal v publishery roztiahlo akoby prispôsobilo rozlíšeniu, skúšal som nájsť niečo, čím by som napr. mu udal hodnotu za ktorú nemôže ísť respektíve orámovať stránku aby vedel v akom rozsahu vykresliť to pozadie |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 | Zaslal: Ne 25.12.11 21:35 |   |
Keďže v tvojom príspevku si nenapísal nič nové, mám to brať tak, že je téma vyriešená? |
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. | |
    |
 |
LoleqBoleq
 Užívateľ
 |
s tým, že riešenie sa nedostavilo |
| |
  |
 |
shaggy
 Moderátor
 |
Čítal si si môj príspevok? Dodal si odkaz na živú ukážku? |
    |
 |
LoleqBoleq
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 26.12.11 13:17 |   |
ako priamo na neakom hostingu ? |
| |
  |
 |
jtbs
 Moderátor
 Založený: 18.10.2009 Príspevky: 7052 Bydlisko: Žilina
 | Zaslal: Po 26.12.11 13:27 |   |
ano |
_________________ >>> Prehľad chladičov pre procesory >>> Prehľad grafických kariet >>> Ako si poskladať počítač >>> My favourite list
>>> SS-500ET-F3 M4A785T-M 2x2GB Athlon-240 Hyper212+ HD4850 4,25TB W2243T W7-x64 >>> Samsung-PL60 Samsung-S5230
>>> We salute the rank, not the man! | |
    |
 |
|