IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @149
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

WESTEND TOWER

Kancelárie pre malých i veľkých - prenájom už od 9,50 €/m2/mesačne. www.westendtower.sk

Paušál Biznis Svet

Pre vašu firmu : nonstop volania v sieti Orange a ďalšie výhody! www.orangedarceky.sk

Televízia Magio

Široký výber programov, super funkcie, Magio Archív, + prvých 100 dní zadarmo. Telekom.sk

Klaudia alebo Dušan?

Príď podporiť svojho favorita 25.2. na Donovaloch. Daj svoj hlas. KebyNieco.sk

Bezpečnosť výrobkov

Požiadavky chemickej legislatívy Podmienky vstupu na trh Európskej Únie www.ekotox.sk

Menu + The Kroax

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
crysis10
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.01.2010

PríspevokZaslal: So 21.08.10 17:00Odpovedať s citátomNávrat hore

Tak ahojte,
vytvoril som web pre jednu alianciu v jednej hre cez PHP Fusion lebo ma uz nebavilo vsetko robit cez webnode alebo cez wbl. Tak stranka je oa-academy.cekuj.net a presunme sa ku prvemu problemu. Prvy problem je v tom ze neviem ako sa robi menu. Zakladne tam uz boli ze domu, clanky, ke stazene atď. a chcem si pridat aj dalsie ale neviem ako. Druhy problem je ze neviem ako si nainstalujem The Kroax lebo som to videl na jednom webe a celkom by sa mi to hodilo.
Vopred ďakujem za pomoc

Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď