IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @270
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Schudla som 16kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Postavil si dom za 3 600 €.

Simon Dale z Walesu sa rozhodol postaviť pre svoju rodinu ekologický mojdom.zoznam.sk

Webhosting - akcia +9 mesiacov

K ročnému predplatnému až 9 mesiacov zadarmo pri prevode hostingu k nám. www.exohosting.sk

Medzery medzi obrázkami podľa šírky divu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
1daemon1
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 14.04.2009

PríspevokZaslal: Ne 11.12.11 18:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte. Mám obrázkové menu. Každý obrázok má inú šírku. Chcem ich poukladať do obalového divu tak, aby prvý obrázok bol zarovnaný na lavo, posledný na pravo a medzery medzi obrázkami vnútri sa rovnomerne automaticky rozdelili.

Doteraz som podobné veci robil tak, že som si vypočítal margin-right, ktorý platil pre každý a poslednému som ho zrušil. Neexistuje nejaký zápis v CSS ktorý to urobí automaticky, aby som nemusel vždy poslednému osobitne nastavovať margin-right: 0px a pokiaľ pridám položku, medzery sa automaticky prepočítali ?

Mám pocit že pre text na to slúži text-align: justify ale na obrázky v ul li (a vôbec celkovo) mi to nefunguje. Ďakujem.

CPU: Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz GPU: 2x NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) MB: Asus P5NSLI RAM: 2GB ddr2 Zdroj: FORTRON BlueStorm II 500W HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 250GB OS: Ubuntu 11.10 32bit & Windows 7 Ultimate 32bit
Mobil: Samsung Galaxy S2 i9100 MicroSDHC: Patriot 32GB class 10
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuSkype
Zaslať odpoveď