IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @257
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Zbavte sa viazanosti

Za Samsung Galaxy Ace so zlatým O2 Paušálom zaplatíte teraz 12 €! pausal.o2.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Ešte ho nemáte?

Výhodné poistenie motorových vozidiel nájdete na našej stránke. www.uniqa.sk

Reforma marketingu

12. jún 2012 Trend konferencia nabitá užitočnými informáciami pre Váš biznis! www.etrend.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Matsonic MS 9127c USB OVladac

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Andresse
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.09.2008

PríspevokZaslal: Po 22.09.08 14:53Odpovedať s citátomNávrat hore

Cawte mam takz problem ujo mi instaloval win xp a nedavno som zistil ze nemam USB ovladace lebo v spravce zariadeni tam nebolo toto Universal Serial Bus. mam Matsonic Ms9127c a ci bi ste mi nedali link na tie voladace. A este ked som ich chcel instalovat z cd tam mam ovladace na zvukovu kartu usb... tak mi to neslo zaplo sa okno tam daco nacitavalo a v pruzku tak pribudali percenta a na 99 mi to vyplo.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Andresse
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.09.2008

PríspevokZaslal: Po 22.09.08 15:16Odpovedať s citátomNávrat hore

Andresse napísal:
Cawte mam takz problem ujo mi instaloval win xp a nedavno som zistil ze nemam USB ovladace lebo v spravce zariadeni tam nebolo toto Universal Serial Bus. mam Matsonic Ms9127c a ci bi ste mi nedali link na tie voladace. A este ked som ich chcel instalovat z cd tam mam ovladace na zvukovu kartu usb... tak mi to neslo zaplo sa okno tam daco nacitavalo a v pruzku tak pribudali percenta a na 99 mi to vyplo.

A este som skusal nainstalovat z cd este raz a uz to silo nainstaloval osm to potom mi resetlo pc a pozrel som sa do spravca zariadeni a tam nebolo toto usb stale.
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: Po 22.09.08 15:25Odpovedať s citátomNávrat hore

bud to daj niekomu, kto sa do pc vyzna alebo si o tom nieco nastuduj. Pretoze podla urovne tvojho dotazu vies PC maximalne tak zapnut....

Ale ked si trufas....nainstaluj si ovladace z tvojho cd k doske, mali by byt pri chipsete, v adresari s jeho ovladacmi. ALebo sa poobzeraj na webe vyrobcu dosky.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zaslať odpoveď