IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @253
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Výroba listových schránok

Výroba a montáž poštových schránok aj s vhadzovaním zo zadnej strany schránky. marbox.sk

Obklad schodov masívnym drevom

Drevené schodisko - dominanta Vášho domu a luxusný kus nábytku z masívu. www.lutos.sk

Veľký výber prázdnin

Letné jazykové pobyty pre 8 - 21 rokov. Na zaujímavých miestach v 13 krajinách. www.ano.sk

Priprav sa na futbalové EURO

Exkluzívna súťaž o Ford Fiesta! Kurzová superponuka a bonus 100€ https://www.tipsport.sk

Súvisí kvalitný sex s

veľkosťou penisu? Stále sa hovorí o tom, že dobrý sex závisí od veľkosti feminity.zoznam.sk

Manuál: Inštalujeme APACHE + PHP + MYSQL + phpMyAdmin (WIN)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Achnaton
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010

PríspevokZaslal: Ut 21.12.10 14:25Odpovedať s citátomNávrat hore

Takisto mam taky problem, mam PHP 5.3.4 a nemozem tam najst subor php.ini-recommended. Nasiel som tam len php.ini-production, php.ini-development.Mam stiahnut starsiu verziu? alebo v novsej sa uz vola inak? dakujem.

na stranke http://windows.php.net/download/ som nasiel dva typy Non Thread Safe a Thread Safe. Kedze som este zaciatocnik, neviem aky je v tom rozdiel a ci mam stiahnut msi, installer alebo zip subor. a este VC6 alebo VC9? dakujem za kazdu radu.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
pa3ck
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.12.2007

PríspevokZaslal: So 12.02.11 18:50Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte... chcel by som sa opýtať, že v čom bude chyba, keď:
Mám Win7 64bit, klasicky som aninstaloval php, mysql 64bit. + apache.
Povolil som urobil som presnu konfiguraciu konf. suborov u apache+php a prekopiroval ich tam, kde podla tohoto navodu maju byt.
Apache mi v pohode zapne, a pracuje aj php... lenže mysql mi nechce pracovať v php. Skusal som externy program na databazu, vsetky tabulky precita, a vidim aj obsah tabuliek, lenze nechce sa mi to zobrazit na webe... a ani chybove hlasky mi nevypisuju, ktore mam v php skripte, ked sa nepripoji do DB...
Ked som pozeral do spravcu uloh, je tam nacitany nejaka mysql uloha.

Upozornujem, ze som prepisal v konfiguracnom subore + prekopiroval som ich a skopiroval som aj rozsirenia.
A aj viem, ze spravne udaje som zadal na pripojenie do DB cez php...
Proste sa mi zobrazi cista strana, ked chcem nacitat obsah z DB a skonci nacitavanie stranok, aj ked ma tam nieco nacitat, co je klasicky v html.

Skusal som rozne verzie mysql, vzdy to iste, dokonca aj konfiguracie u vsetkych prebehnu uspesne...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
francesko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.01.2010

PríspevokZaslal: Ne 13.02.11 0:07Odpovedať s citátomNávrat hore

napis sem php kod
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
pa3ck
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.12.2007

PríspevokZaslal: Ne 13.02.11 15:46Odpovedať s citátomNávrat hore

No, tak php kod bol spravny, lebo som ho tvoril pred rokom (mal som prestavku kvoli maturite, brigade cez leto, a pocas 1. semestra na vyske) a siel mi v pohode... a skusal som aj pripojenie odtial, co ma podobny problem, len nemal povolene zatvorky typu "<?"... skusal som nainstalovat xampp, v pohode ma tzeraz prepoji... takze chyba musela byt tak ci tak v nejakom konfiguracnom subore. Ďakujem za ochotu pomôcť...
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď