|
 | | |
| Autor | Správa |
kukom6
 Zablokovaný užívateľ
 Založený: 01.06.2008 Príspevky: 288
 | Zaslal: Ne 10.08.08 16:41 |   |
mam taký problem........... mal som spusteneho spravcu vyčistenia disku(ktory mi čistil disk) a mozilu ked mi zrazu zacal sekať komp taq som ho od nervov reštartol............no ked mi načitava win taq hodi na 1 sekundu modru obrazovku a reštartne a furt dookola.tak som ho chcel preinštalovat ale bez naformatovania to nešlo ako inokedy tak som zapojil druhy HDD maxtor a nainštaloval som win nanom...teraz som ho zapol a dal som tento počítač a chcel som otvoriť D/ (ten na ktorom som mal data) no a napisalo že: NENI NAFORMATOVANY NAFORMATOVAť TERAZ?.....NO A TO NECHCEM lebo chcem nejake data s toho HDD zachranit.....tak neviete nejaky spôsob ako by sa to dalo?alebo nejaky programik?  |
| |
  |
 |
shiro
 Skúsený užívateľ
 Založený: 12.10.2006 Príspevky: 9653
 | Zaslal: Ne 10.08.08 18:46 |   |
Windows sa nepreinstalovava bez formatovania disku, to potom ani nemusis robit, bo ti tam ostane vsetko bordel....
Pouzi nejaky soft na zachranu dat, napr. Restoration, getdataback for NTFS apod.
Vyzera to, ze si si tym restartom zrusil FATku. |
_________________ AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1 | |
  |
 |
majky358
 Užívateľ
 Založený: 02.06.2008 Príspevky: 2697 Bydlisko: Žilina Vek: 18
 | Zaslal: Ne 10.08.08 18:59 |   |
no a ked mne sa najskor zmenil druhy disk na dynamicky a ak ho chcem dat na zakladny tak by mazlo všetky data inak disk našlo všetko ide len v tento počitač nemam tu ikonku ktora označuje disk. takze k suborom sa nemam ako dostat tak išlo by to cez tie porgramy lebo som skušal paragon a napsalo ze disk je dynamicky ze to nepojdze a nechem stratit 150 gb
no v skratke disk mi nezobrazuje medzi sys. jednotkami. |
_________________ ASUS K50AB SX-010 | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | | |
     |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |