IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @245
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

LEGO duplo

Zábava pre vaše deti, odpočinok pre vás! www.duplo.lego.com

Neobmedzený Magio Internet

Bez poplatku za zriadenie a modem plus prvých 100 dní máte úplne zadarmo ! Telekom.sk

Kreditka s 0% úrokom

Navyše získate spať 1% z každej platby! Vybavíte jednoducho online a zadarmo. Karta.Cetelem.sk

Odstráňte jedy z organizmu

ktoré spôsobujú alergie, závažné ochorenia a zdravotné problémy. www.detoxipan.sk

Súvisí kvalitný sex s

veľkosťou penisu? Stále sa hovorí o tom, že dobrý sex závisí od veľkosti feminity.zoznam.sk

Mala siet

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
pogrcko
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 23.01.2008

PríspevokZaslal: Št 09.02.12 0:37Odpovedať s citátomNávrat hore

Dobry den.

Potreboval by som poradit mam vytvorit malu siet cca 3 pc. Situacia je taka ze na kazdom poschodi je jedno pc. Nie je mozne tahat kabel. Budova ma 2 poschodia. Na prizemny je pripojka a zvazujem pouzit wifi. Budova je uzka teraz mi ide o to ci by bolo lepsie zvolit smerovu antenu alebo skvor normalnu s vecsim vykonom. Aky optimalny router pouzit resp. aky je odporucany vykon? Pripadne nieky vami overeny typ? dalej riesim to ze aj kazde PC bude potrebovat wifi kartu. Mate skusenost s nieakou kvalitnou znackov za rozumne peniaze? Je dvolezite mat kvalitnu alebo ide skvor o kvalitu vysielaca?

A posledna otazka. Mam jednu mailovu adresu. Ide o to ze ju vyuzivaju dvaja ludia. Oni chcu aby bolo vydiet kto kedy co poslal kto odpovedal a tak podobne a chcu to mat automaticky synchronizovane. Existuje na to nieake riesenie?

Dakujem za odpovede
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
maugggly
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 27.04.2006
Vek: 30

PríspevokZaslal: Št 09.02.12 1:09Odpovedať s citátomNávrat hore

normalny router ti bude v pohode postacovat.. ja mam obycajny za 20€ a slape na dve podlazia v zb baraku..
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailICQ
Zaslať odpoveď