|
 | | |
| Autor | Správa |
baumax
 Užívateľ
 Založený: 11.12.2007 Príspevky: 266
 | Zaslal: Po 22.02.10 14:54 |   |
chcem prosilver zmenit na zelenu farbu, podarilo sa mi zmenit ten obrazok v headeri, aj vrchnu cast v samotnych kategoriach
nasiel som tie obrazky, ten hore pas to je bg_header.gif v theme/images
a ten stredny pas to je bg_list.gif v rovnakom priecinku ...
zmenil som ich z modrej na zelene ...
potrebujem este jednu vec, lebo ked mam tam viac tem, tak ten bg_list.gif mi to nepokryje a zbytok je povodna modra farba, kde sa da zmenit na tu zelenu ? myslel som ze je to v colours.css, v casti | kód: | .forabg {
background-color: #0076b1;
background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/bg_list.gif");
} |
ale tam, ked som zmenil to color na 003d13, nic sa nezmenilo, stale ostalo to svetlo modre (tam, kde skoncil bg list)
 |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 Založený: 11.08.2007 Príspevky: 3626 Bydlisko: Brno
 | Zaslal: Po 22.02.10 15:24 |   |
Kliknut ACP > Styly > Temy (pre CSS) alebo Sady obrazkov (pre obrazky) > riadok s tvojim stylom: Obnovit. Potom popripade premazat cache prehliadaca. |
| |
    |
 |
baumax
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.02.10 16:28 |   |
no, ale neodpovedal si mi, kde zmenit tu farbu, lebo ostala stale modra ;( |
| |
  |
 |
Ďuri
 Administrátor
 Založený: 11.08.2007 Príspevky: 3626 Bydlisko: Brno
 | Zaslal: Po 22.02.10 17:48 |   |
Tu farbu si nemusel zmenit na zlom mieste, problem je ten, ze phpBB si tie subory cachuje, kvoli mensej zatazi. Musis znovu nacitat CSS subory, ACP > Styly > Temy > riadok s tvojim stylom a Obnovit. |
| |
    |
 |
baumax
 Užívateľ
 | Zaslal: Po 22.02.10 18:05 |   |
uz je to OK, zmazal som cely prosilver a nahral ten zmeneny odznova, vsetko obnovil a zmazal cache |
| |
  |
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
| |