reinštaloval som a stale to nešlo tak som skopiroval image s DVD do kompu nainštaloval a ide, nerozumiem tomu prečo to nechcelo isť ked to bolo inštalovane s DVDčka
mam taky problem ze som si kupil original mafiu 2 special extended edition na alze naistaloval som steam a mafiu 2 a dlc k nej mafiu 2 som uz presiel ale tie dlc som nenasiel v hlavnej nabitke (menu) ma tam byt napr. napisane joeove dobrodruzstva ale neni a pisemi ze ich mam naistalovane poradte PROSIM !!!!!!!!!!
// pridané po 37 sekundách od posledného príspevku
mam taky problem ze som si kupil original mafiu 2 special extended edition na alze naistaloval som steam a mafiu 2 a dlc k nej mafiu 2 som uz presiel ale tie dlc som nenasiel v hlavnej nabitke (menu) ma tam byt napr. napisane joeove dobrodruzstva ale neni a pisemi ze ich mam naistalovane poradte PROSIM !!!!!!!!!!!!
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.