IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @241
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Spoločnosti Online s.r.o.

Ponúkame čisté spoločnosti. Obchodný register vybavíme za vás! www.spolecnostionline.cz

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Environmentálne manažértsvo

nadväzujúce Bc. - Mgr. - PhD. štúdium Prihlášky do 31.5.2012 www.sevs.sk

Internetová televízia omiTV

lacnejšia alternatíva mestskej televízie živé prenosy a archív videozáznamov www.videostream.sk

MAFIA 2 - HW zalezitosti (naroky, problemy s funkcnostou...)

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Xander145
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 14.03.2011
Vek: 18

PríspevokZaslal: Ne 21.08.11 21:35Odpovedať s citátomNávrat hore

reinštaloval som a stale to nešlo tak som skopiroval image s DVD do kompu nainštaloval a ide, nerozumiem tomu prečo to nechcelo isť ked to bolo inštalovane s DVDčka

CPU:AMD Phenom X4 FX-5000 2.7 Ghz + Artic Cooling Freezer 64 PRO MB:Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 RAM:2x2GB DDR2 A-Data 800Mhz GPU:Gigabyte GeForce GTS250 1GB PSU:Modecom 500W OS:Windows 7 Ultimate x64
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
cnosi
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.03.2012

PríspevokZaslal: Ut 22.05.12 17:34Odpovedať s citátomNávrat hore

mam taky problem ze som si kupil original mafiu 2 special extended edition na alze naistaloval som steam a mafiu 2 a dlc k nej mafiu 2 som uz presiel ale tie dlc som nenasiel v hlavnej nabitke (menu) ma tam byt napr. napisane joeove dobrodruzstva ale neni a pisemi ze ich mam naistalovane poradte PROSIM !!!!!!!!!!

// pridané po 37 sekundách od posledného príspevku

mam taky problem ze som si kupil original mafiu 2 special extended edition na alze naistaloval som steam a mafiu 2 a dlc k nej mafiu 2 som uz presiel ale tie dlc som nenasiel v hlavnej nabitke (menu) ma tam byt napr. napisane joeove dobrodruzstva ale neni a pisemi ze ich mam naistalovane poradte PROSIM !!!!!!!!!!!!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
Zaslať odpoveď