IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @241
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Hotel Swing 4* -54%

Zľava 54% na pobyt v centre Krakowa v PL 120€ /2 os./2 noci- polpenzia, aquapark www.setriza3.sk

Festival Doda Šošoku

S otvorením kúpeľnej sezóny. Piešťany 1. - 10. 6. 2012. www.jazzpiestany.sk

Zaregistruj sa!

Tvoj názor stojí peniaze. Vyplňte dotazník a zarobte si! www.marketagent.com

Učíte sa po anglicky?

Áno. Dlho, ale bezvýsledne? Skúste EnglishBox! Teraz v super akcii! www.anglickyzamesiac.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

MAC OS X SK/CZ

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
brix
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.12.2010

PríspevokZaslal: Ut 14.12.10 21:19Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím
Mám doma Apple PowerBook G4 na ktorom je MAC OS X 10.5.8. Potreboval by som do toho nainštalovať slovenský alebo český balíček aby ten operačný systém bol preložený. Stiahol som na túto verziu češtinu (Slovenčinu som nenašiel) lenže tá nejde lebo že treba najprv aktualizovať systém. Pri aktualizácii systému mi stále vypisovalo niečo, že aktualizácia sa nemá kam uložiť , tu je screen : .
Potreboval by som navod ako by sa to dalo aktualizovat na verziu 10.6.X alebo by som potreboval nejaký ten jazykový balíček ktorý by som vedel nainštalovať. Ak viete o niečom tak mi to sem prosím hoďte . ďakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
matozv85
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 20.01.2011
Vek: 26

PríspevokZaslal: St 09.02.11 0:18Odpovedať s citátomNávrat hore

Ja by som osobne preinštaloval pôvodný systém a potom skúsil natiahnuť češtinu a však je poterbné si uvedomiť že oficiálna čeština ani slovenčina pre MAC OS X nie je a neodporúča sa inštalovať preklady,ktoré sú dostupné na webe. V skratke povedané pokial rozumiše anglicky kašli nato.
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: St 09.02.11 0:21Odpovedať s citátomNávrat hore

brix, chybová hláška vôbec neznamená, že sa aktualizácia nemá kam uložiť, ale že digitálny podpis daného balíčku je nesprávny!
Zaslať odpoveď