IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @580
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Outsourcing správy www :.

Komplexná správa internet. stránok aktualizácia, tvorba, úprava, dizajn avilu.sk

Nebezpečné sociálne siete

Zisti bezpečnosť svojho profilu skôr, než to niekto zneužije. https://apps.facebook.com

Schudla som 15kg za 4 týždne

Zisti tajomstvo perfektnej postavy! Prečítaj si môj príbeh a zisti ako. www.janinblog.com

Luxusné Hodinky SHARK Akcia!!!

Akcia - poštovné úplne ZADARMO! Výpredaj zľavy až do 75% www.toppredaj.sk

Poistenie áut on-line

Teraz môžete poistiť svoje auto aj cez internet - presvedčte sa. www.uniqa.sk

Mac OS X na normálnom PC

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!
AutorSpráva
SP!DER
Zablokovaný užívateľ
Zablokovaný užívateľ

Založený: 03.08.2010

PríspevokZaslal: Pi 06.08.10 13:41Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim páni.

Rozhodol som sa ze sa zacnem ucit programovat aplikacie pre iPhone. Je na to vytvorene velmi dobre IDE s nazvom Xcode. Bohuzial je to platforma len pre operacne systemu Mac. Velmi mi na tom zalezi a tak som sa rozhodol ze si na stary 60GB disk nainstalujem Mac OS X 10.5 (alebo aj iny). Nemam ziaden Mac PC ale normalny s windowsom. Moja otazka na vas znie: Bude mi na tomto PC fungovat uz spominany Mac OS? Na 90% som si isty ze nie takze od vas nechcem pocut nie, nie, nie... ale nejaky navod ako by sa to dalo obist. Na nete som nasiel viacero navodov ale vsetko to bola viac-menej teoria. Ja potrebujem prax

Diki vsetkym za odpovede
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
walther
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24.01.2008
Vek: 24

PríspevokZaslal: Pi 06.08.10 13:46Odpovedať s citátomNávrat hore

Legálne ti to nikto spojazdniť nespojazdní a ak by si čítal pravidlá fóra, tak by si zistil, že toto nie je warez fórum.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
ac.milan
Administrátor
Administrátor

Založený: 17.04.2008
Vek: 25

PríspevokZaslal: Pi 06.08.10 13:47Odpovedať s citátomNávrat hore

tak tak. cize odpoved znie "Nie".

PC: Gigabyte GA-M52L-S3 / Athlon II X3 445 @ 3,1GHz / AM1 2x2GB DDR2 800 MHz / Gainward HD4670 512MB OC / Seagate 7200.12 500GB / Creative Audigy SE / Fortron GP 350W 80+ / Benq LED GL2040M / Genius SP-HF1800A
NB: MSI M670X-091SK ( 2x1GB DDR2 667MHz )
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!