IT NEWS PC REVUE PC FORUMInternet time: @451
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Systém Windows XP končí

Prejdite na systém Windows 7 s plnou podporou a aktualizáciami! www.Microsoft.sk

Nebezpečné sociálne siete

Zisti bezpečnosť svojho profilu skôr, než to niekto zneužije. https://apps.facebook.com

Káva priamo z plantáže

Malý rozdiel v cene, no obrovský rozdiel v chuti a aróme. Skutočná káva od 5,50 € www.coffeein.sk

MR SERVIS

Vykonávame deratizáciu, dezinsekciu a dezinfekciu pre firmy aj obyvateľstvo. www.mrservis.sk

www.LUDOVKA.eu

Exkluzívny tovar za ľudové ceny! Nakupujte lacno - výhodne - rozumne! www.ludovka.eu

Mac os a akcelerácia myšky ?

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
hawo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.12.2005

PríspevokZaslal: Št 01.07.10 20:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať či niekto nevie o dakom účinnom riešení ako vypnúť akceleráciu myšky pod Mac os ? Skúšal som rôzne príkazy v termináli aj Steermouse, Mouseoverdrive ale bezúspešne . Je to pre mňa dosť nepríjemne kedže pracujem s grafikou a kurzor mi pri detailnejších pohybov preskakuje. Mám Mac mini, Mac OS SL a myši Microsoft Sidewinder x3, Razer Diamondback. Vopred ďakujem za všetky rady.

Viete aky je rozdiel medzi Windows userom a Mac userom ? Ked dostane windows user chut na prazenicu ide obchodu, kupi si vajcia a spravi si ju. Mac user si naklonuje sliepku, umelo ju oplodni pocka az nakladie vajcia z tych si spravi prazenicu a este tvrdi ze je ovela lepsia ako ta od windows usera
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQ
Zaslať odpoveď