IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @222
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Máte nevýhodnú hypotéku?

Zbavte sa jej. Prefinancujte Vaše úvery s nami. Slovenská sporiteľňa. www.SLSP.sk

Všetko o vašom telefonovaní

Aktivácie, info o hovoroch, sms, dátach. Ušetrite čas so zákaz. zónou Môj Orange! www.orange.sk

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Kedy sa oplatí prerobiť auto

na plyn? Nemusíte nevyhnutne hľadať kalkulačku a papier, aby ste si autoviny.zoznam.sk

Aktuálna novinka

Zisti pravdu o stravovaní! Vyšetrovanie odhalilo tajomstvo dokonalého tela. www.news2channel.net

Logovanie na fb=problem

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
vladoff
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: So 11.02.12 21:11Odpovedať s citátomNávrat hore

zdravim, kamarat ma poprosil, aby som sa opytal na jednu vec.

Ked sa logne na fb, skoci mu len ta horna lista a viac nic. Robi mu to aj na sestrinom nb, ktory je pripojeny do tej istej siete. Skusil som to aj ja, na inom pc v inej sieti a funguje to, ale unho nie a nie.

Ako by to mohol fixnut?

CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition, MB: Gigabyte 970A-D3, GPU: Gigabyte GeForce GTX 560 OC Ti 1GB GDDR5 (256bit), RAM: 8GB Kingston DD3 1333 MHz, HDD: 500 GB Western Digital Caviar Green SATA II, PSU: Corsair CX500 v2, Case: Cooler Master Elite 370
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
TOMxEU
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 10.10.2006
Vek: 29

PríspevokZaslal: So 11.02.12 21:38Odpovedať s citátomNávrat hore

Aky ma prehliadac? Mne Chrome v poslednej dobe robi to iste. Skusil som zapnut timeline, ale nepomohlo to. Obcas pomoze niekolko refreshov stranky.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.12.2010
Vek: 17

PríspevokZaslal: So 11.02.12 22:03Odpovedať s citátomNávrat hore

pouziva firefox, jeho sestra chrome, ale nejde im to doma, schvalne mi dnes poslal jeho login udaje, aby som to vyskusal u seba a mne to slo hned na prvy krat..

CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition, MB: Gigabyte 970A-D3, GPU: Gigabyte GeForce GTX 560 OC Ti 1GB GDDR5 (256bit), RAM: 8GB Kingston DD3 1333 MHz, HDD: 500 GB Western Digital Caviar Green SATA II, PSU: Corsair CX500 v2, Case: Cooler Master Elite 370
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeFacebookZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď