IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @215
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Ekonomický softvér KROS

Programy na vedenie komplexnej agendy JÚ a PÚ. Vyskúšajte demo zadarmo! www.kros.sk

Dal som si poradiť

Mám sa na koho spoľahnúť. A vy? www.partnersgroup.sk

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Sprostredkovávajte hypotéky

Začnite sprostredkovávať hypotéky s úspešným hypotekárnym centrom! www.SprostredkovanieUverov.sk

Stavebný materiál Porfix

Skvelé tepelne izolačné vlastnosti stavebných materiálov Porfix! www.Porfix.sk

Live video

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
t0ki
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2007

PríspevokZaslal: Ne 02.09.07 22:23Odpovedať s citátomNávrat hore

Existuje nejaký program cez ktorý sa dá pozerať live televízia npr. markiza, stv
aby som nemusel cez internetový prie hľadač

My PC: | CPU- Intel Celeron 2.4Ghz | RAM - DDR400 1GB | M.B. - Asus P4P800S SE | G.K. - GeForce FX 5500 | HDD - WD 80GB | Asus DVD-E616P| Asus DRW-1608P3S | Monitor - Samsung: SyncMaster T220HD | Linux user
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
JohnyN
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.06.2007

PríspevokZaslal: Po 03.09.07 15:53Odpovedať s citátomNávrat hore

ak mas na mysli veci ako tv noviny a ine relacie z archivov, tak to sa da cez vlc player.
v prehliadaci klikni pravym tlacitkom na okno, kde sa video prehrava a vo vlastnostiach si najdi cestu, odkial to ide, to skopiruj do vlc alebo media playeru classic. ale nie vzdy to funguje
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
t0ki
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.01.2007

PríspevokZaslal: Po 03.09.07 21:18Odpovedať s citátomNávrat hore

jj mal si pravdu finguje je to cez VLC staci dat 'otvorit sietovy stream' a adresu
ale mi nejde akurat stv1 a stv 2

My PC: | CPU- Intel Celeron 2.4Ghz | RAM - DDR400 1GB | M.B. - Asus P4P800S SE | G.K. - GeForce FX 5500 | HDD - WD 80GB | Asus DVD-E616P| Asus DRW-1608P3S | Monitor - Samsung: SyncMaster T220HD | Linux user
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQSkypeZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď